FC Slovan Liberec | Spielbericht: Liberec - Příbram 5:1
Menu Mehr x x

přát., Dienstag 3.7.2007
Liberec Liberec
5:1
(3:1)
PříbramPříbram
Liberec: I.poločas: Hauzr - Matula, Hochmeister, Polák, Pudil - Papoušek, Bílek, Hodúr, Liška - Radzinevičius, Dort.

II.poločas: Bolek - Krátký, Matula, Polák, Liška - Hudson, Bílek, Dort (78. Rehák), Maršner - Jirouš, Jales.
Branky: 18. Hodúr, 32. Papoušek, 33. Dort z pen., 65. Jirouš, 77. Hudson - 14. Huňa.

Report

Hned v úvodu utkání mohl náš tým skórovat. Radzinevičius prodloužil hlavou Hauzrův výkop na naběhnutého Dorta, ten šel z úhlu na brankáře, který ale jeho pokus vystihl a vyrazil na roh.

Ve 4. minutě utekl po levé straně Radzinevičius, ve vápně hledal volného Dorta ale před ním zasáhl obránce Příbrami. I další roh hráči ve žlutém ubránili. O minutu později musel brankář Hruška zasahovat při střeleckém pokusu Radzinevičiuse, našemu útočníkovi ale střela příliš nesedla a soupeřův brankář neměl s balonem příliš práce.

V 9. minutě poprvé zahrozila Příbram, a šance Huňi byla opravdu vyložená. Centr z pravé strany propadl až na malé vápno, Huňa ale branku ve vyložené šanci netrefil.

Ve 14. minutě šla Příbram do vedení. Šindelář doběhl přetažený centr a ve vápně našel zcela volného Nechvátala, který o břevno otevřel skóre - 0:1. V 16. minutě mohlo být ještě hůř, Polák s Matulou ale zabránili Huňovi ve střele.

V 18. minutě bylo srovnáno, Hodúr předvedl hezkou individuální akci, kterou z hranice vápna zakončil přízemní střelou k tyči - 1:1.

Ve 29. minutě se k balonu dostal Dort, brankář Hruška proti němu vyběhl a Dort jej loboval. Hruška ale na balon dosáhl a vyrazil jej na roh. Naši kopali dva rohy za sebou, Příbram se ale ubránila.

Ve 32. minutě dostal krásný balon do běhu Radzinevičius, z první jej poslal do vápna kde krásně našel Papouška, který střelou po zemi skóroval - 2:1.

O minut později dobře napadal Hodúr, získal balon a brankář jej musel faulovat. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Dort - 3:1. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

Ve 49. minutě předvedla Příbram dobrou akci po levé straně, na jejím konci byla Pilíkova dělovka, kterou Bolek dokázal vyrazit. O dvě minuty později hlavičkoval nebezpečně Huňa, Bolek byl opět na místě.

V 61. minutě posunul na pravé straně Hudson balon na Jalese, ten přes obránce odcentroval a přesně našel Jirouše, kterému ale hlavička z 8 metrů vůbec nesedla.

V 64. minutě se tvrdou střelou prezentoval Petr Krátký, který dnes podepsal se Slovanem tříletou smlouvu. O minutu později šel Jales do hlavičkového souboje s domácím stoperem, balon se odrazil k Jiroušovi, který si naběhl do volného prostoru a technickou střelou přidal další gól - 4:1.

V 73. minutě se k balonu dostal Jales, naznačil střelu a krásně uvolnil Jirouše. Jeho střela šla ale těsně nad. O chvilku později se do šance dostal příbramský Milutinovič, Bolek jej ale vychytal.

V 77. minutě házel Hudson aut, Dort mu balon vrátil, Hudson obešel od lajny tři protihráče a krásnou střelou ze 20 metrů vymetl šibenici - 5:1.

V 80. minutě předvedl Hudson další fotbalovou lahůdku, krásnou přihrávkou vyzval ke skórování Reháka, tomu se ale do cesty postavil příbramský obránce. V 86. minutě uvolnil Jirouš hezky Bílka, jeho technický pokus ale skončil v rukavicích Hrušky.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Masea Liberecký kraj
Medienpartner
Náš region Liberecká drbna