FC Slovan Liberec | Spielbericht: Hradec Králové - Liberec 2:0
Menu Mehr x x

9. Spieltag, Montag 24.9.2012, 16:30, Bavlna
Hradec Králové Hradec Králové
2:0
(1:0)
LiberecLiberec
Hradec Králové: Vízek – Shejbal (72. Novotný), Malý, Hofman, Ptáček (85. Furik), Krčál (88. Štulajter), Doležal, Kopáč, Novák, Zec (77. Bodlák), Halilovič (68. Krejčík).
Liberec: Kolář – Karamatič (71. Patka), Beníšek, Soběslav, Kmoníček – Isaac, Daniel (75. Leibl) – Drobílek (63. Vasilko), Dydowicz, Jánošík – Černý (70. Lukes).
Branky: 42. Hofman, 66. Halilovič. ŽK: Kopáč – Daniel, Lukes. Rozhodčí: Ochotnický – Arnošt, Berka.

Report

Naše juniorka zahájila souboj na východě Čech aktivněji, zásluhou Dydowicze si připravila první příležitost. Hostující záložník efektivní patičkou posunul balon na Daniela, ten však ve výhodné střelecké pozici trefil jen hráče před sebou. Hradec odpověděl šancí Hofmana, jenž se řítil sám na Koláře. Gólman Slovanu ale v páté minutě zápasu svoji svatyni uhájil.

Domácí si postupem času vytvářeli mírnou převahu. Slovan se úspěšně bránil do dvaačtyřicáté minuty. Kolář nejprve parádním zákrokem vytěsnil střelu Shejbala, už ovšem nestačil na ránu Michaela Hofmana z těsné blízkosti. Do vápna propadl centr zleva a královéhradecký forvard jej neomylně přesměroval do sítě – 1:0.

Východočeši mohli svůj náskok navýšit v úvodu druhého poločasu, ale Zec úspěšný zásah odmítl. Z hranice malého vápna napálil pouze břevno. Slavit mohl až Emil Halilovič, který dostal přihrávku do běhu a zakončil zkušeně. Bezmocného Koláře přeloboval – 2:0.

Slovan poté hrozil před brankou Vízka jen zřídka, soupeř si náskok bezpečně pohlídal odsoudil Chytrého svěřence k porážce.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Liberecký kraj A net
Medienpartner
Rádio Impuls Radio Blaník Liberec