FC Slovan Liberec | Spielbericht: Liberec - Č. Budějovice 5:0
Menu Mehr x x

přát., Dienstag 5.7.2011, 17:15, NOVÁ VČELNICE
Liberec Liberec
5:0
(2:0)
Č. BudějoviceČ. Budějovice
Liberec: Hauzr - Gebre Selassie, Zieris, Polák, Liška - Diviš, Bosančić, Janů, Breznaník - Rabušic, Hadaščok.
Č. Budějovice: Pernecký - Leština, Horejš, Uvíra, Jurkemik - Němec (51. Mich. Petráň), Bakala (63. Benát), Rakovan, Repa (63. Jasanský) - Kaňák, Jelovac.
Branky: 14., 25. a 39. z pen. Diviš, 52. Rabušic, 58. Breznaník. Rozhodčí: Jílek - Makovička, Nádvorník.
Publikum: 500

Report

Slovan předvedl nejlepší výkon v přípravě a svého soupeře doslova deklasoval. V prvním poločase nedal tým Liberce soupeři prakticky šanci. Nejdříve Diviš pohrdl skvělou přihrávkou Bosančiće. Poté měl ojedinělou šanci náš soupeř. Zbytek poločasu ale bezpečně vládli Severočeši. Ve 14. minutě přihrál Rabušic na hlavu Diviše, posledně jmenovaný se nemýlil - 1:0. Ve 25. minutě přidal Diviš krásnou střelou z úhlu druhý gól - 2:0. Za sedm minut mohl přidat gól Rabušic, brankář Dynama se ale zaskvěl skvělým zákrokem. Po poločase vedl Slovan 2:0.

I druhá půle byla z našeho pohledu skvělá. Ve 39. minutě proměnil Diviš pokutový kop - 3:0. Naši hráči měli řadu šancí. Ujala se ale až akce po brejku Hadaščoka s Rabušicem. Prvně jmenovaný servíroval míč před prázdnou branku, Rabušic poté splnil povinnost - 4:0. Nádherným gólem uzavřel skóre Breznaník, když svou střelu "dloubl" přes celou branku na zadní tyč - 5:0. Skvělý výkon v utkání předvedl na postu defenzivního záložníka Tomáš Janů.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Niosport AGRO CS a.s.
Medienpartner
Náš region rtm plus