FC Slovan Liberec | Spielbericht: Příbram - Liberec 1:0
Menu Mehr x x

20. Spieltag, Samstag 12.3.2011, PŘÍBRAM
Příbram Příbram
1:0
(1:0)
LiberecLiberec
Příbram: Hruška - M. Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Pleško - Klesa, Tarczal, T. Pilík, Koukal (32. P. Pilík) - Huňa (84. Divíšek), M. Štochl (66. Ricka).
Liberec: Bičík - Gebre Selassie, Dejmek (83. Vojta), Kelić, Fleišman - Štajner, Janů, Gecov, Breznaník (71. Vlasko) - Hadaščok, Dočkal.
Branky: 37. M. Štochl. ŽK: 8. Pleško, 68. T. Pilík (oba PRI) - 43. Janů, 44. Štajner, 47. Fleišman, 69. Dejmek, 73. Vlasko, 89. Dočkal (všichni LIB). ČK: 90. T. Pilík (PRI). Rozhodčí: Adámek - Čecháček, Handlíř - Hájek.
Publikum: 1862

Report

Trenér Petr Rada nemohl pro dnešní utkání počítat s útočníkem Janem Nezmarem a záložníkem Lukášem Váchou, oba nemohli hrát kvůli žlutým kartám. Poprvé v základní sestavě se tak objevil talentovaný Vojta Hadaščok. V základu byl i Tomáš Janů, který ale nastoupil nezvykle ve středu zálohy.

Slovan byl od prvních minut aktivnějším týmem, navíc mu fanoušci dělali téměř domácí kulisu. Kotel našich příznivců totiž neměl problém překřičet poloprázdné a ztichlé tribuny. Slovan byl sice aktivní, několik závarů před brankou bylo slibných, k ohrožení brankáře se ale náš tým nedostal.

Fanoušci našeho týmu se bavili skandováním "vyrovnat". Reagovali tak na zmatenou výsledkovou tabuli, kde místo minut přibývali branky na straně domácích.

Náš tým diktoval tempo hry zhruba do 35. minuty. Pak se domácí na chvíli usadili v našem vápně, nic ale nevymysleli. Jako blesk z čistého nebe tak přišla branka domácího Štochla. Ten si ve 37. minutě naběhl do našeho vápna na přesnou přihrávku z pravé strany. Naše obrana nezareagovala a Bičík neměl tváří v tvář útočníkovi šanci - 1:0.

Náš tým byl jak opařený a Příbram byla po zbytek poločasu lepším týmem. Byl to jediný časový úsek, kdy domácí ovládli hru. I to jim ale stačilo ke tříbodovému zisku.

Druhá půle totiž gól nenabídla. Náš tým se snažil, hrálo se na půlce domácích, zakončení se nám ale nedařilo. Hráčům chyběla odvaha vzít na sebe zodpovědnost a zakončit. Ze střeleckých pozic hledali lépe postavené spoluhráče a akce často překombinovali.

V 61. minutě se Slovan přeci jen mohl dočkat vyrovnání. Rozhodčí ale penaltový zákrok na Gebre Selassieho neviděl. V 64. minutě pocítil náš tým pocit křivdy podruhé. Mladý Hadaščok mohl po přihrávce Dočkala postupovat sám na branku, rozhodčí ale mávl minimálně hodně sporný ofsajd.

Případné chyby rozhodčího ale nemění nic na tom, že největší ohrožení domácí branky obstaral až v 94. minutě brankář Bičík! Po rohovém kopu Štajnera se dostal k hlavičce a málem vyrovnal. Domácí brankář ale skvěle zareagoval a jeho spoluhráči zabránili našemu týmu v dorážce. Zápas jsme prohráli a na jaře nečekám jen na první jarní body, ale i gól.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Břízky - Euroseal iQLANDIA
Medienpartner
Hattrick rtm plus