FC Slovan Liberec | Spielbericht: Příbram - Liberec 2:3
Menu Mehr x x

4. Spieltag, Samstag 20.8.2011, 16:00
Příbram Příbram
2:3
(1:0)
LiberecLiberec
Příbram: A. Hruška - M. Macháček, P. Ricka, L. Hejda, L. Pleško - R. Valenta (41. J. Mojdl), D. Tarczal, Z. Koukal, P. Pilík (72. J. Mareš) - T. Wagner, M. Šlapák (81. C. Videgla).
Liberec: D. Bičík - T. Gebre Selassie, J. Nezmar, J. Polák, J. Fleišman - M. Rabušic (88. R. Kelić), L. Vácha, T. Janů, J. Štajner, M. Breznaník - J. Blažek (61. J. Šural).
Branky: 45. Ricka, 70. Wagner – 64. a 83. Rabušic, 66. Vácha. ŽK: Blažek. Rozhodčí: Příhoda – Lhoták, Moláček.
Publikum: 2938

Report

V úvodu zápasu se hra přesouvala z prava do leva. Ve 4. minutě se do dobré střelecké příležitosti dostal Rabušic po Fleišmanově centru, ale bohužel míč optimálně netrefil. O minutu později se na druhé straně uvolnil šikovný útočník Šlapák, ale Bičík fantasticky vyběhl a střelu likvidoval.

V 9. minutě se ke střele z vápna dostává Štajner, po dobrém přistrčení od Váchy, ale Hruška vyráží na roh.

V 18. minutě se rychlostně prosadil Breznaník, ale z velkého úhlu trefil pouze bránícího hráče. Ve 21. minutě zazvonila tyč, když se po přistrčení od Váchy do balónu parádně opřel Janů.

Ve 23. minutě musel zasahovat Bičík, když z dálky pěkně vystřelil Valenta.

Ve 40. minutě předvedl famózní zákrok Bičík po dobře směřované hlavičce Koukala. O minutu později dochází ke střídání na straně Příbrami. Valentu nahrazuje Mojdl.

V závěru poločasu získává mírnou převahu Příbram a ve 45. minutě toho využívá Ricka a posílá hlavou Příbram do vedení 1:0.

Začal 2. poločas a Příbram do něj vstoupila aktivněji. Hned prověřila Bičíka a ten měl co dělat, aby vyrazil míč na roh.

V 50. minutě dostává žlutou kartu Blažek. O 2 minuty později se dostává ke střele z vápna Polák, který parádně trefil míč z voleje, ale zároveň trefil záda bránícího hráče.

Slovan se dostává do tlaku a mohl vyrovnat v 59. minutě, ale Breznaníkovi pod nohy skočil Hruška. V 61. minutě dochází ke střídání Slovanu. Blažka nahrazuje Šural.

V 64. minutě je srovnáno. Po nádherné kombinaci odcentroval Breznaník a Rabušic v pádu hlavičkoval do sítě. Stav zápasu 1:1.

V 66. minutě Slovan vede 2:1, když se do balónu opřel z 30 metrů Lukáš Vácha a vymetl pravou šibenici Hruškovi brány.

I přes to, že si Liberec vytvářel tlak, tak bohužel v 70. minutě inkasoval a stav utkání Příbram srovnává, po Wágnerově střele na 2:2.

Slovan získává převahu a soupeře přehrává. V 75. minutě se dostává ke střele po zemi Fleišman, ale bohužel jen do brankáře.

V 82. minutě střídá Příbram. Odchází Šlapák a přichází Videgla.

V 83. minutě jde Slovan do vedení. Rabušic střílí gól a Slovan se ujímá vedení 3:2.

V 88. minutě se dostává po rohovém kopu ke střele Ricka a naštěstí přestřeluje z vápna branku. Dochází ke střídání Slovanu. Hřiště opouští Rabušic a do hry přichází Kelić.

V 90. minutě ohrožuje libereckou branku Koukal, ale z otočky přestřeluje branku. Rozhodčí nastavuje 2 minuty.

Je konec zápasu a Slovan vítězí 3:2.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Vogel Vavruška Hanke
Medienpartner
eFotbal Hattrick