FC Slovan Liberec | Spielbericht: Slavia - Liberec 0:2
Menu Mehr x x

21. Spieltag, Donnerstag 25.3.2010
Slavia Slavia
0:2
(0:0)
LiberecLiberec
Slavia: D. Romanovs - M. Krajčík, P. Trapp, M. Kopic, D. Hubáček - P. Janda, H. Ragued, Š. Koreš (46. V. Trubila), P. Grajciar (75. J. Černý) - S. Vlček, J. Kysela (46. Z. Šenkeřík)
Liberec: L. Zich - M. Zeman, J. Polák (81. M. Gecov), R. Dejmek, T. Janů - T. Frejlach, B. Dočkal, L. Vácha (77. R. Kelić), M. Bosančić (72. M. Holeňák), L. Vulin - A. Kerić
Branky: 19. A. Kerić, 25. L. Vulin. ŽK: 42. M. Zeman, 59. T. Frejlach, 74. A. Kerić, 87. L. Zich. Rozhodčí: Drábek - Lhoták, Lakomý.
Publikum: 7418

Report

V brance Slovanu dostal poprvé na jaře přednost brankář Lukáš Zich. Premiéru v lize si v Edenu odbyl záložník Michal Zeman, který nastoupil na pravé straně naší obrany.

Po úvodním oťukávání mohl jít do vedení náš tým. Rychlonohý Kerić utekl v 6.minutě obráncům, obstřelil i vyběhnuvšího Romanovse, branku ale těsně minul. Ve 12. minutě předvedla hezkou akci Slavia. Domácí Vlček dostal centr za naší obranu, z voleje ale branku přestřelil. V 17.minutě se do rychlé akce rozeběhl Vlček, brankář Zich se s ním pustil do sprintu a u balonu byl před vápnem o chlup dřív.

V 19. minutě už složil Kerić úspěšný reparát. Mezi obránce dostal od Vulina kolmou přihrávku, vběhl do vápna a pod padajícím brankářem Slavie otevřel skóre - 0:1.

Slavie se po úvodním gólu vrhla do útoku. Naše obrana si ale počínala velmi dobře a do žádných šancí domácí nepouštěla. Domácí to tedy zkoušeli nakopávanými míči, ty ale sbírali naši stopeři nebo brankář Zich.

Ve 25. minutě kopal Dočkal rohový kop. Ve vápně se nejlépe zorientoval střelec posledních duelů Lovre Vulin a hlavičkou přidal druhý gól - 0:2.

Náš tým se poté začal soustředit především na defenzivu. Domácím se na kopačky začala vkrádat nepřesnost a naši hráči zkušeně kontrolovali hru po zbytek prvního poločasu.

Do druhé půle poslal trenér domácích dva čerstvé hráče. Domácí se chopili iniciativy a snažili se vypracovat si brankové šance. Naše defenziva ale byla na slávistický nápor dobře připravená a domácímu tlaku nepodlehla.

Náš tým kontroloval hru a počínal si nadmíru zkušeně. Domácí hráči se dostali jen k několika střelám ze střední vzdálenosti.

Svěřenci trenéra Petříka odehráli celý druhý poločas přesně jak potřebovali a nechali věrné fanoušky, kteří s nimi do Edenu přijeli, vzpomenout na lepší fotbalové časy Slovanu. Z Edenu tak naši hráči vezou velmi potřebné tři body!


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Pepsi Procentrum
Medienpartner
Náš region eFotbal