FC Slovan Liberec | Spielbericht: Liberec - Mladá Boleslav 3:3
Menu Mehr x x

12. Spieltag, Sonntag 2.11.2008
Liberec Liberec
3:3
(1:2)
Mladá BoleslavMladá Boleslav
Liberec: Hauzr - Gebre Selassie, Košťál, Holeňák, Polák - Dočkal, Dort (60. Frejlach), Bílek, Papoušek (73. Nezmar) - Smetana (45. Blažek), Kerič.
Mladá Boleslav: Miller - Kalina, Procházka, Janíček, Mach - Mendy (66. Kysela), Sylvestre, Rajnoch, Poláček - Pecka (79. Řezníček), Papadopulos.
Branky: 12. Kerič, 76. Frejlach, 78. Gebre Selassie - 16. Kalina, 37. Papadopulos, 72. Kysela. ŽK: Papoušek, Bílek, Dočkal, Nezmar, Gebre Selassie - Mendy, Pecka, Kysela. Rozhodčí: Franěk - Chytil, Santarius.
Publikum: 4060

Report

Ze stabilní základní sestavy posledních týdnů vypadl zraněný Janů, kterého na levém kraji obrany nahradil Polák. Hned ve 4. minutě se mohli hosté dostat do vedení. Z hranice vápna pálil Papadopulos a jeho střela skončila na naší levé tyči! Hned o dvě minuty poté se k přízemnímu centru dostal Sylvestre a málem vyzval ke skórování Pecku, naštěstí pro nás však Holeňák dokázal střelu zblokovat.

Nedáš, dostaneš! Ve 12. minutě vybojoval Kerič míč skluzem pro Dorta, ten roztáhl hru doprava na Papouška, jehož nádherný centr poslal hlavou do sítě Kerič - 1:0! Naše radost vydržela pouze čtyři minuty. Jeden z našich obránců se snažil zabránit ve střele Kalinovi, ale jeho ránu naopak přizvedl a nechtěně tak pomohl přehodit Hauzra - 1:1.

25. minuta přinesla akrobatický kousek Pecky, který využil souboje tělo na tělo s Gebre Selassiem ve vápně, aby spadl na zem jako podťatý. Rozhodčí jeho pád posoudil jako pokutový kop! Jeho exekuce se ujal Rajnoch a míč poslal vysoko nad branku! Ve 36. minutě přišla další studená sprcha pro náš tým. Machův centr do vápna tečoval Papadopulos tak šikovně, že zapadl ke vzdálenější tyči - 1:2.

V úplném závěru prvního poločasu proběhlo vynucené střídání na naší straně. Odešel zraněný Smetana, kterého na hřišti nahradil Blažek. Hned poté sudí Franěk ukončil první poločas.

Ve druhé půli už Boleslav nehrála tak otevřenou partii jako v prvním poločase. V 56. minutě se dostal na pravé straně vápna k míči Blažek, prošel až k centru, ve kterém mu však v pádu rukou zabránil jeden z boleslavských hráčů. Píšťalka sudího však tentokrát zůstala němá. V 65. minutě si na Dočkalův centr naběhl Papoušek, ale jeho slabou ránu Miller bez potíží kryl. 72. minuta přinesla další pohromu v našich řadách. Sylvestre předal míč volně nabíhajícímu Kyselovi, který se ze strany tváří v tvář Hauzrovi nemýlil - 1:3. Hned o čtyři minuty později se nám podařilo snížit díky Frejlachovi, který využil skvělé bojovnosti Bílka - 2:3.

To však nebylo všechno! O dvě minuty později napálil míč Gebre Selassie tak šikovně, že zapadl do horního růžku Millerovy branky - 3:3.

To v hledišti rozproudilo obrovské vášně a 4060 diváků nepřetržitě fandilo. Vítěznou branku se nám však již vstřelit nepodařilo a ani na popáté jsme tedy Boleslav U Nisy nedokázali porazit. Tentokrát však musíme být za bod rádi, protože Středočeši u nás odehráli vynikající partii.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Immergas Recovera
Medienpartner
Hattrick Radio Blaník Liberec