FC Slovan Liberec | Spielbericht: Třinec - Liberec 0:3
Menu Mehr x x

ČF1, Mittwoch 9.4.2008
Třinec Třinec
0:3
(0:1)
LiberecLiberec
Třinec: V. Bruk - M. Sostřonek, J. Pindor (46. R. Formánek), J. Matěj, Z. Cieslar - P. Malíř, M. Hupka, T. Ďurica, F. Lukšík (46. Z. Konečník) - R. Veselý, K. Maceček.
Liberec: Z. Hauzr - M. Matula, M. Holeňák, P. Košťál, J. Liška - T. Frejlach, J. Bílek, F. Dort (62. T. Janů), P. Papoušek (73. B. Dočkal) - A. Kerić, J. Nezmar (81. T. Radzinevičius).
Branky: 7. Papoušek, 82. Frejlach, 88. Dočkal. ŽK: Malíř - Liška. Rozhodčí: Jílek - Ondo, Urban, Matějek.
Publikum: 2201

Report

Na lavičce našeho týmu zůstal mimo jiných i kapitán Tomáš Janů. Jeho pásku si tentokrát navlékl Miroslav Holeňák. Úvod zápasu, narozdíl od těch domácích ligových, našemu týmu vyšel. Hezkou střelou nás do vedení poslal v 7. minutě Petr Papoušek - 0:1.

Vedoucí branka dodala našemu týmu potřebný klid. Hráči v pohodě (někdy až příliš) kombinovali a tlačili se před soupeřovu branku. Ten v prvním poločase hrozil jen z brejkových a standardních situací. Žádné vážnější komplikace ale nepřipustil s přehledem chytající Hauzr. Zejména domácí útočník Maceček ale Hauzra nenechával v klidu. Několikrát náš brankář svedl s tímto útočníkem sprinterský suboj, vždy byl u balonu dřív než soupeř.

Nejnebezpečnější domácí akcí byl únik Veselého, který po přihrávce Cieslara postupoval na naší branku. Zakončení ale nezvládl a branku minul.

Za náš tým se v první půli mohl do střelecké listiny zapsat dvakrát Nezmar a jednou Frejlach. Oba ale v dobrých pozicích prostor mezi tyčemi netrefili.

Do druhé půle vstoupil náš druholigový soupeř o poznání aktivněji. Před brankářem Hauzrem ale domácím útočníkům chyběl klid a rozvaha. Hauzr navíc velmi dobře četl hru a většinu ošemetných situací v pohodě vyřešil. Když se k balonu nedostal jako například po rohu v 53. minutě, tak mu vypomohli důrazným odkopem spoluhráči.

V 58. minutě po chvilkovém obléhání naší branky nebezpečně střílel Cieslar, náš brankář byl ale u pravý tyče včas a balon chytil. Tento souboj se opakoval i v 70. minutě. Cieslar poslal ještě lepší střelu a Hauzr vytáhl ještě lepší zákrok.

Domácí hráli na hranici svým možností a logicky jim začali docházet síly. V závěru utkání tak přišel trest. V 82. minutě vyčaroval poměrně kuriózní gól Tomáš Frejlach - 0:2. A v samotném závěru utkání nám dal klid pro odvetu Bořek Dočkal - 0:3.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Liberec Avled
Medienpartner
Rengl rtm plus