FC Slovan Liberec | Spielbericht: Kostanaj - Liberec 1:1
Menu Mehr x x

2. Spieltag, Samstag 7.7.2007
Kostanaj Kostanaj
1:1
(0:0)
LiberecLiberec
Kostanaj: Petuchov - Mukanov, Nurdauletov, Dimitrov (88. Lotov), Irismetov - Charabara, Skorych, Baltijev, Jurin (68. Nurgalijev) - Žumaskalijev, Ostapenko (70. Urazov).
Liberec: Z. Hauzr - P. Krátký, M. Matula, J. Polák, D. Pudil, J. Liška - P. Papoušek (62. Hudson), J. Bílek, I. Hodúr - M. Jirouš (52. T. Radzinevičius), J. Nezmar (84. R. Hochmeister).
Branky: 38. Baltijev - 34. Nezmar. ŽK: Baltijev, Mukanov - Liška. Rozhodčí: Brugger - Schwab, Pointner (všichni Rak.).
Publikum: 5000

Report

Po náročné cestě měli naši hráči jen několik hodin odpočinku na hotelu. Na jejich výkonu to přesto stopy nezanechalo.

Trenéři se museli vypořádat s rozsáhlou marodkou a do hry tak poslali hned několik noviců. V základní sestavě se objevil Krátký s Jiroušem, v průběhu zápasu pak naskočil Radzinevičius a Hudson.

Ve 12. minutě se snažil Jirouš zakončit přesný Papouškův centr, brankář byl ale připraven. O tři minuty později přišla velká šance Hodúra. Ten šel z úhlu sám na brankáře, branku ale těsně minul.

Ve 34. minutě jsme šli do vedení. Pudil poslal do vápna parádní centr, kde se skvěle zorientoval Nezmar a domácímu brankáři nedal šanci - 0:1. Z vedení se ale náš tým dlouho neradoval. Ve 38. minutě si přímý kop ze 20 metrů postavil domácí Baltijev a nechytatelnou střelou srovnal skóre - 1:1.

V úvodu druhé půle nás soupeř zatlačil před Hauzrovu branku. V 60. minutě kopal Baltijef další standardku, balon ale těsně minul naše břevno. Postupem času jsme hru vyrovnali a přišly i naše šance. V 67. minutě našel Krátký přesným centrem Pudila, jeho hlavička šla ale také nad.

V 77. minutě předvedl hezkou akci střídající Hudson, který prošel středem hřiště a uvolnil Lišku. Jeho ránu domácí zblokovali, do odraženého balonu se ale neméně tvrdě opřel Pudil a připravil horké chvilky domácímu brankáři. Ten vše ale zvládl ke spokojenosti domácích fanoušků.

V závěru utkání ještě kopal další nebezpečnou standardku domácí specialista Baltijev, naši hráči ale byli pozorní a remízu 1:1 si vzít nenechali.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Penzion Eva Fehrer
Medienpartner
Hattrick eFotbal