FC Slovan Liberec | Spielbericht: Ostrava - Liberec 1:1
Menu Mehr x x

16. Spieltag, Sonntag 26.11.2006
Ostrava Ostrava
1:1
(0:0)
LiberecLiberec
Ostrava: M. Raška - T. Marek, P. Besta, M. Klimpl, J. Hoffmann - F. Metelka (76. Žůrek), D. Bystroň, F. Rajtoral - M. Lukeš, A. Varadi (53. Mičolka), D. Střihavka (87. Magera)
Liberec: M. Čech - P. Šinglár, T. Zápotočný, P. Košťál, T. Janů - J. Dohnálek (84. Matula), J. Bílek, T. Frejlach, D. Pudil (84. Papoušek) - Z. Pospěch, J. Blažek (46. Holenda)
Branky: 70. Rajtoral - 72. Pudil ŽK: Metelka, Kimpl - Matula. Rozhodčí: Jílek - Jiřík, Kubáň, Mojžíš.
Publikum: 7113

Report

V základní sestavě našeho týmu nastoupil místo odpočívajícího Papouška Jakub Dohnálek. A odehrál velmi dobrý zápas. Naši hráči byli od úvodních minut aktivnějším týmem. Už ve 3. minutě "ukradl" Raška gólovou šanci z kopaček Pudila. Měli jsme i několik dalších slibných akcí, do finální části jsme je ale nedovedli. Domácí se osměli po osmi minutách, Rajtoralovu střelu ale Čech v poklidu kryl.

Ve 23. minutě se musel hodně snažit Raška, Blažkův koníček ho pořádně protáhl. Raška balon vytěsnil na roh. Největší šanci jsme měli ve 27. minutě. Pudil vlétl do vápna, udělal brankáři kličku a patrně přes balon upadl. Ještě před brankářem ale vypíchl balon Blažek a nahrál Pospěchovi, který střílel z otočky do prázdné branky. Domácí obránce ale balon vyhlavičkoval.

Ve 33. minutě střílel z dobré pozice Dohnálek, míč mu ale vůbec nesedl. Naše akce pokračovala a podle rozhodčího skončiula faulem na brankáře. Rozběsněný Klimpl poté přiběhl k Pudilovi a po hvizdu jej srazil k zemi. Rozhodčí jeho atak ocenil jen žlutou kartou. V závěru poločasu měl ještě každý tým po jedné šanci. Baník špatně vyřešil závar před naší brankou, a slalom Blažka zakončil střelou Janů, Raška byl ale připraven.

Druhou půli začali výrazně aktivněji domácí hráči. Čech měl rázem plno práce s likvidací nebezpečných centrů. Naši kontrovali především střeleckými pokusy Frejlacha. V 70. minutě šli domácí do vedení, Rajtoral se pověsil do vzduchu a hlavičkou překonal ze čtyř metrů Čecha - 1:0. Z vedení se ale Baník neradoval dlouho. V 72. minutě vlétl mezi váhající obránce Pudil a o tyč skóre vyrovnal.

Několik příležitostí pak ještě měly oba týmy, ani jeden se však už nedokázal prosadit a utkání skončilo spravedlivou dělbou bodů.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Geoprint A net
Medienpartner
Náš region Rengl