FC Slovan Liberec | Spielbericht: Liberec - Slavia 0:1
Menu Mehr x x

18. Spieltag, Montag 12.3.2007
Liberec Liberec
0:1
(0:0)
SlaviaSlavia
Liberec: Z. Hauzr - P. Šinglár, J. Polák, P. Košťál, T. Janů - P. Papoušek, J. Bílek, I. Hodúr (88. Brezinský), D. Pudil (80. Rick) - J. Blažek (80. Dohnálek), J. Nezmar
Slavia: M. Vorel - J. Vorel, M. Latka (72. Dosoudil), A. Aračič, D. Hubáček - M. Krajčík (84. Hrdlička), L. Jarolím, M. Švec, D. Švento, P. Janda (69. Gaucho) - S. Vlček
Branky: 47. Švento ŽK: Pudil, Blažek, Hodúr - Švec, Vorel, Gaucho. Rozhodčí: Kocián - Pospíšel, Wilczek, Čecháček.
Publikum: 8074

Report

Do utkání vstoupila aktivněji Slavia. Hned ve druhé minutě po levé straně postupoval sám na Hauzra Vlček. Naši branku však minul. V jedenácté minutě předvedli pohlednou kombinaci opět hosté. Po ose Janda-Jarolím-Švento poslední jmenovaný v jasné pozici zklamal.

Poté začal tlačit náš tým. Hned o tři minuty později kopal rohový kop Papoušek a Nezmar hlavou jen těsně minul. Následovala další akce. Z dalšího rohového kopu tentokrát vyzval Nezmara Pudil. Náš útočník balon netrefil čistě, ten spadl k nohám Pavla Košťála, který trefil jen jednoho z hostujících obránců. Následující Nezmarovu dorážku pokryl Vorel.

O tři minuty později Papoušek krásně vyslal Pudila, který si počkal a centroval na nabíhajícího Nezmara, ten ale balon těsně nestihl. Ve dvacáté minutě se Papoušek otočil kolem své osy a ze střední vzdálenosti vystřelil. Branku minul jen těsně.

V jednatřicáté minutě poslal Janů pas na Blažka, ten v jasné pozici trefil jen vyběhnuvšího Vorla. Z následné dorážky v těžké pozici Pudil minul. O poslední velkou šanci Slovanu se postarali opět Papoušek s Nezmarem. První jmenovaný dostal zpětnou přihrávku od Šinglára a nacentroval na zadní tyč, odtud Nezmar hlavičkoval do Vorlova protipohybu, ale minul.

Hned po poločase však udeřilo. Krajčík poslal přesný centr na zadní tyč, zde číhající Švento vystřelil do Hauzrova protipohybu a náš gólman neměl šanci. Slovan se nadechoval k velkému tlaku. V jednašedesáté minutě si Blažek potáhl balon, počkal si a našel ve vápně Nezmara, ten však míč špatně trefil a Vorel jej bez problémů pokryl.

O minutu později centroval zprava osamocený Šinglár. Od Jana Blažka na přední tyči se však balon jen odrazil. V 65. minutě přišla poslední velká šance Slovanu. Janů kopal roh, který ovšem hosté pokryli. Blažek mu ale následně balon vrátil a náš kapitán našel hlavu Jana Nezmara. Ten bohužel opět zamířil mimo tyče.

V 72. minutě pak zahrozili ještě hosté. Jarolím vyslal do úniku Šventa, ten ale tváří v tvář Hauzrovi opět zklamal. Následující tlak našeho týmu už začal být křečovitý. Za zmínku stojí ještě Rickova střela z 85. minuty, která jen těsně minula Vorlovo břevno. Utkání tedy skončilo nejtěsnější možnou porážkou a určitě si zasloužilo více branek, ale předvedená hra byla jistě příslibem do budoucna.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Kraintek Pavlů innovation
Medienpartner
Český rozhlas Liberec Rádio Impuls