FC Slovan Liberec | Spielbericht: Jablonec - Liberec 1:0
Menu Mehr x x

8. Spieltag, Samstag 1.10.2005
Jablonec Jablonec
1:0
(1:0)
LiberecLiberec
Jablonec: M. Špit - V. Pončák, V. Drobný, R. Hrotek, J. Nesvadba - T. Michálek, F. Klapka, L. Hušek, M. Baranek (90. J. Svojtka) - J. Weber (74. M. Kordula), Z. Šenkeřík (85. P. Smíšek)
Liberec: M. Čech - P. Šinglár, M. Matula, P. Košťál, T. Janů - P. Papoušek (66. F. Hološko), M. Abraham, I. Hodúr, D. Pudil 56. J. Ančic) - Z. Pospěch, J. Holenda (82. J. Tuma)
Branky: 42. Michálek ŽK: Šenkeřík, Baranek - Holenda, Abraham. Rozhodčí: Paták - Ondo.
Publikum: 3120

Report

Liberec začal aktivně, už ve 4. minutě pálil nebezpečně Hodúr, ale jablonecký gólman Špit nadvakrát kryl. Pak převzal otěže zápasu domácí Jablonec, Weber z dobré střelecké pozice netrefil bránu, těsně mimo mířil i Šenkeřík.

Ve 39. minutě pronikl zleva liberecký Holenda, ale nastřelil jen boční síť.

Ve 43. minutě vstřelil Jablonec rozhodující gól utkání. Po rohovém kopu Klapky hlavičkoval Nesvadba, náš brankář Čech vyboxoval míč na hranici pokutového území, tam stál připravený Michálek a hned z první vrátil míč do liberecké sítě. Čech střelu jen tečoval. Po změně stran si Slovan vytvořil velkou územní převahu, ale góly z šancí nepřišly.

Hodúr mířil vedle, Pospěchovu hlavičku Špit vyrazil, po chvíli se řítil z úhla na bránu Holenda, ale jeho střelu Špit nohou vykopl. Pak střílel vedle Šinglár a v poslední šanci se ocitl střídající Hološko, jehož pokus zblízka Špit vyrazill na roh.

Ausbilder

Vítězslav Lavička: "Zápas jsme si prohráli v už v první půli. Byli jame málo agresivní a aktivní. Po přestávce jsme se sice rapidně zlepšili, vytvořili jsme si i šance, jenže v koncovce jsme nebyli tak důrazní, abychom se prosadili gólově."

Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
iQLANDIA ČSOB
Medienpartner
Beat radio Rádio Impuls