FC Slovan Liberec | Spielbericht: Most - Liberec 1:2
Menu Mehr x x

14. Spieltag, Samstag 26.11.2005
Most Most
1:2
(0:0)
LiberecLiberec
Most: M. Svoboda - Z. Houšť, J. Procházka, A. Škerle, R. Sitarčík - M. Macek, T. Pilař, J. Škoda, P. Jendruščák - H. Siegl, A. Brzezina.
Liberec: Čech - Šinglár, Zápotočný, Košťál, Janů - Hološko, Papoušek (87. Hochmeister), Hodúr, Pudil (79. Hamouz) - Pospěch (69. Magasföldi), Holenda.
Branky: 54. Brzezina - 48. a 81. Hološko. ŽK: Houšť, Siegl, Procházka - Hološko, Papoušek. Rozhodčí: Jára - Tulinger, Zlámal.
Publikum: 2492

Report

První půle nenabídla příliš atraktivní podívanou. Přesto se ale několik slibných šancí urodilo. Tu první měl v 8. minutě Hološko. Centr Janů prodloužil hlavou Holenda, domácí obránce špatně odhadl odraz míče a ten se dostal k Hološkovi. Ten šel sám na Svobodu, jeho pozici ale komplikoval vracející se obránce a poskakující míč. Hološko proto volil lob. Brankář SVoboda ale konečky prstů balon vytěsnil na rohový kop.

V 15. minutě kopal standardku Papoušek, Svoboda ale jeho úmysl vystihl a míč mířící k tyči vyrazil. Ve 20. minutě prošel centr z křídla pod tělem Čecha, před brankou ale nebyl nikdo z domácích hráčů a Zápotočný situaci uklidnil.

Poslední příležitost první půle nesla autorský podpis Pudila, jeho tečovaný centr ale ukořistil těsně před Papouškem Svoboda.

Do druhého poločasu vzal rozhodčí Jára místo stříbrných balonů Adidas oranžové Nike. A hráčům tato změna evidentně prospěla. Už ve 48. minutě poslal Hodúr dlouhý balon přes hlavu. Domácí zadáci se rozestoupili a Hološko pelášil sám na brankáře Svobodu. Tentokrát jej zkusil obstřelit a Svoboda neměl šanci - 0:1.

Z vedení jsme se ale neradovali dlouho, domácí inkasovaná branka probudila a začali být aktivní. V 54. minutě vlétl mezi tři naše zadáky veterán Siegl, naši zadáci nedokázali balon ukopnout a Zápotočný Siegla fauloval. Nařízenou penaltu proměnil Brzezina - 1:1.

Vyrovnání domácí povzbudilo ještě víc. Aktivní ale byli i naši hráči a tak se ve druhé půli hrál otevřený fotbal. Strhnout vedení na domácí stranu mohl Macek, jeho technická střela ale těsně minula naší branku. Většina akcí obou týmu ale končila nepřesností před vápnem. Výjimku tvořila 81. minuta. Šinglár, kterému předtím jeden z domácích nastřelil ruku, vyslal dlouhý pas na Hološka. Domácí zadáci se rozestoupili a Hološko běžel sám na Svobodu. Chytře si jej obstřelil a z těžkého úhlu střílel do prázdné branky. Gólu nezabránili ani dva vracející se obránci - 1:2.

Domácí nás poté zatlačili před naše vápno. Nebezpečná střela Siegla ale mířila do středu branky, kde byl připravený Čech. Závěrečné hlavička jednoho z domácích pak naší branku minula. V Mostě jsme vyhráli 1:2.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Knorr-Bremse DPMLJ
Medienpartner
Hitrádio Contact Beat radio