FC Slovan Liberec | Spielbericht: Liberec - Brno 0:0
Menu Mehr x x

16. Spieltag, Samstag 10.12.2005
Liberec Liberec
0:0
(0:0)
BrnoBrno
Liberec: Čech - Šinglár, Zápotočný, Košťál, Janů - Hološko, Hodúr, Papoušek (81. Hamouz), Pudil (59. Abrahám) - Holenda (70. Magasföldi), Pospěch
Brno: M. Václavík - L. Baláž, D. Horejš (89. Mezlík), J. Trousil - F. Chlup, K. Večeřa, A. Schuster, A. Besta, M. Kuncl - J. Černý (59. Smutný), P. Švancara (73. Vrána).
ŽK: Pospěch, Šinglár - Václavík, Černý, Hořejš, Vrána, Baláž. ČK: 40. Besta. Rozhodčí: Paták - Filípek, Košec.

Report

Od úvodu utkání se naši hráči vrhli do útoku, nejvíce horko bylo před Václavíkovou brankou v 10. minutě. Zápotočný kopal standardku a jeho rána se zastavila až o břevno. Naše akce ale pokračovala, k balonu se dostal Šinglár, několikrát jej zasekl a z hranice vápna poslal balon těsně vedle brněnské branky.

Hosté se z tlaku na chvíli vymanili a kopali několik rohů, všechny ale brankář Čech vyřešil. V 18. minutě si Čech poradil i se Švancarou, který se dostal za naší obranu a sám postupoval do našeho vápna. Čech náš tým podržel a jedinou šanci Brna v celém utkání zlikvidovat.

Ve 31. minutě uvolnil Hodúr krásnou přihrávkou rozeběhnutého Hološka. Ten dokonce vstřelil gól, balon ale přebíral v pozici, kterou fotbalová pravidla nepovolují. Rozhodčí ofsajd viděl a radost našeho útočníka překazil. O tři minuty později poslal do brněnského vápna střílený centr Šinglár, Pudil přetažený balon vracel na malé vápno kde se ale Hološko neprosadil. Ve 37. minutě hlavičkoval ještě těsně vedle Pospěch. To byla poslední šance našeho týmu v první půli a zároveň poslední příležitost při standardním počtu hráčů na hřišti. Ve 40. minutě byl totiž poměrně přísně vyloučen Besta. Brněnský hráč fauloval Pudila a šel do sprchy.

Celý druhý poločas se hrál pouze na jedné straně hřiště, na té brněnské. Brankář Čech strávil celou půli jen rozcvičováním, zbývajících deset hráčů okupovalo Václavíkovu branku. V 52. minutě střílel těsně vedle Papoušek, v 55. minutě jsme před Václavíkem řádně zatopili, ani jedna střela ale neprošla přes hradbu bránících těl. V 68. minutě se ke střele dostal Šinglár, jeho rána výjimečně prošla houští těl, v cestě do sítě jí ale zastavil pozorný Václavík.

To už měli hosté za sebou čtyřminutový odpočinek. Hra totiž byla přerušena kvůli výpadku osvětlení. Hosté tento odpočinek zajisté uvítali, našemu týmu vhod příliš nebyl. Hráčům totiž chvilku trvalo než se dostali do tempa. V 75. minutě hlavičkoval v dobré pozici Abraham.

Polehávající brněnští hráči šetřili čas a brnkali na nervy celému stadionu. Tato taktika ale nakonec slavila úspěch. V závěrečném náporu jsme měli několik závarů, kdy ale balon k Václavíkovi neprošel. Střely které se dostaly až k hostujícímu brankáři končili v jeho náručí.

V 90. minutě zaznamenal Hološko druhý ofsajdový gól v utkání. Regulérní branku jsme ale vstřelit nedokázali, na konci utkání tak slavili brněnští hráči.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Dineva Speditrans
Medienpartner
rtm plus Rengl