FC Slovan Liberec | Spielbericht: Slavia - Liberec 1:3
Menu Mehr x x

27. Spieltag, Mittwoch 26.4.2006
Slavia Slavia
1:3
(1:0)
LiberecLiberec
Slavia: M. Vorel - M. Krajčík, J. Studík, A. Aračič, D. Hubáček - Z. Hercegfalvi, L. Jarolím, P. Eliáš (79. Kratochvíl), P. Janda (46. Švento) - S. Vlček, P. Fořt (63. Dosoudil).
Liberec: Čech - Šinglár, Zápotočný, Košťál, Janů - Matula (46. Blažek), Papoušek, Abrahám, Bílek, Pudil (88. Ančic) - Dort (83. Hochmeister).
Branky: 17. Janda - 53. Papoušek, 61. Zápotočný (p), 91. Abraham. ŽK: Aračič, Dosoudil - Bílek, Zápotočný. ČK: 58. Aračič, 61. Krajčík - 77. Bílek. Rozhodčí: Jára - Lhoták, Zlámal.
Publikum: 4063

Report

Kvůli disciplinárnímu trestu trenérům chyběl Zbyněk Pospěch. Do zápasu nemohl zasáhnout ani zraněný Ivan Hodúr. Absence měla ale i Slavia. Distancovaného Holeňáka na tribuně doplnil Piták, který utrpěl otřes mozku, Hrdlička, Švec a Suchý.

Oba týmy do zápasu vstoupily aktivně. Slavia měla v prvních minutách přeci jen optickou převahu. V 6. minutě nesla ale první zdařilá kombinace náš rukopis. Abrahám prošel do vápna a zpětnou přihrávkou hledal volného Papouška, před ním uklidil domácí obránce balon na roh.

Postupně jsme začali získávat převahu, v 17. minutě ale vyšel domácím brejk. Vlček utekl po pravé straně, balon doběhl až u brankové čáry a zpětným míčem našel přesně nohu Jandy. Ten nedal Čechovi nejmenší šanci - 1:0.

Naše hráče ovšem branka nepoložila. Nadále hráli velmi aktivně. Ve 31. minutě se důrazný presink vyplatil Abrahámovi. Obránce v tísni trefil pouze jeho nohu, od které se balon odrazil na tyč. Od tyče se pak balon odrazil do brankáře Vorla a od něj do zámezí. Následný roh mohl zužitkovat Matula, který si přesně vyskočil na centr Papouška. Vorel ale předvedl parádní zákrok a gólovou hlavičku Matuly vytáhl na roh!

V závěrečných minutách první půle se Slavii podařilo hru vyrovnat, do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Naši nastoupili na hřiště s velkou chutí vyrovnat. Několik nadějných šancí nedotáhli, v 53. minutě už ale bylo srovnáno. Pudil odcentroval z levé strany a nekrytý Papoušek hlavou! srovnal na 1:1.

V 55. minutě měl velkou šanci Vlček, branku ale přestřelil. V 58. minutě byl přísně vyloučen Aračič. A hlediště začalo bouřit. V 61. minutě pak Krajčík ve vápně sestřelil Blažka. Byl vyloučen a Zápotočný kopal penaltu. Náš kapitán nezaváhal - 1:2.

Ještě asi sedm minut se hrálo, pak dal trenér Jarolím svému týmu pokyn aby opustilo hřiště. Slávisté opravdu odešli a asi dvacet minut se nehrálo. Náš tým i rozhodčí odešli do kabin, rozhodčí přitom diváci zasypali množstvím předmětů.

Asi po dvaceti minutách se hráči na hřiště vrátili a utkání pokračovalo. Zápas se však pouze dohrával. Naši hráči kontrolovali hru, Slavii chyběla chuť bojovat. Z utkání se stala hloupá fraška, kterou ukončil gólem v 90. minutě Abrahám. Krásně mu jej připravil Ančic. Abrahám si balon zpracoval a pravou nohou pečetil výsledek na konečných 1:3.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Ricoh Niosport
Medienpartner
Náš region Hattrick