FC Slovan Liberec | Spielbericht: Liberec - Příbram 2:1
Menu Mehr x x

přát., Samstag 3.7.2010
Liberec Liberec
2:1
(2:1)
PříbramPříbram
Liberec: Bičík - Gebre Selasie, Dejmek, Vulin, Fleišman - Dočkal (51. Martan), Gecov (46. Vácha), Bosančić (61. Liška), Štajner - Nezmar (53. Vojta), Kerić.
Branky: 38. Nezmar, 40. Bosančić - 32. Pleško.

Report

Hned v první minutě přípravného zápasu mohl náš tým poslat do vedení Kerić. K zakončení se ale nedostal a na jeho přihrávku do vápna nestačil nikdo z hráčů v bílém dosprintovat. I další šance úvodních minut patřily Slovanu, první se z gólu ale radoval náš soupeř.

Ve 32. minutě se ocitl v našem vápně osamocený Borek. S jeho ranou si Bičík ještě poradil, na dorážku Pleška ale neměl nárok - 0:1.

Zasloužené vyrovnání přinesla 38. minuta, kdy se parádní akcí po levé straně blýskl Fleišman. Přešel celé hřiště a přihrál na naběhnuvšího Štajnera. Ten se dobře zorientoval a před prázdnou brankou našel Nezmara - 1:1.

Otočit skóre se nám podařilo o dvě minuty později. Dočkalova výstavní rána zastavila o břevno, k balonu se ale opět dostal chladnokrevný Štajner, který přihrávkou přes malé vápno připravil snadnou pozici pro Bosančiće - 2:1.

I ve druhé půli nebyla o šance nouze. Střelcům ale horký letní vzduch nesvědčil a nikdo se už do střelecké listiny nezapsal. Největší událostí druhé půle tak bylo zranění Honzy Nezmara, který si v jednom ze soubojů podvrtnul kotník levé nohy.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
DB Schenker Speditrans
Medienpartner
Liberecká drbna Český rozhlas Liberec