FC Slovan Liberec | Spielbericht: Liberec - Bohemians 1905 2:1
Menu Mehr x x

přát., Mittwoch 1.7.2009
Liberec Liberec
2:1
(0:0)
Bohemians 1905Bohemians 1905
Liberec: I. půle: Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Kelić, Janů - Vácha, Purić, Bosanćić, Baláž - Diviš, Blažek.

II. půle: Hauzr - Gebre Selassie (70. Paldan), Dejmek, Kelić, Baláž - Dostálek, Ćorić, Vácha, Liška - Martan, Diviš (72. Budimir).
Branky: 59. Diviš, 76. Ćorić - 78. Jungr.

Report

V dusném teplém počasí muselo být nepříjemné hrát fotbal i testovaným chorvatským hráčům. Přesto bylo ale 22 hráčů připraveno v 11 hodin k zahájení přípravného duelu. V našem kádru se v průběhu utkání představilo hned sedm testovaných hráčů.

Hráči Bohemians vstoupili do zápasu o kousek aktivněji. Jejich tradiční bujovnost, důraz a agresivita dělala zpočátku našemu týmu starosti. Největší šance prvního poločasu tak skončila na Hauzrově tyči. Náš brankář navíc předvedl několik dobrých zákroků. Ani brankář Bohemians se úplně nenudil, vážnou situaci ale řešit nemusel.

Branky padaly až ve druhé půli. V 59. minutě utekl po pravé straně Martan, jeho centr přizvedl jeden z bránících hráčů a Diviš hlavou otevřel skóre - 1:0.

V 76. minutě faulovala obrana soupeře Josipa Ćoriće. O jeho skvělé kopací technice se o pár vteřin později přesvědčil i brankář Bohemians. Ćorićův přímý kop jen pokorně sledoval očima - 2:0.

Poslední slovo měl ale hostující Jungr, který křížnou střelou překonal v 78. minutě brankáře Hauzra.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
ZOO Liberec Libea
Medienpartner
Český rozhlas Liberec Hitrádio Contact