FC Slovan Liberec | Spielbericht: Jihlava - Liberec 0:6
Menu Mehr x x

přát., Mittwoch 20.1.2010
Jihlava Jihlava
0:6
(0:3)
LiberecLiberec
Liberec: I. poločas: Hauzr - Polák, Holeňák, Kelić, Janů - Dočkal, Papoušek, Gecov, Vulin - Nezmar (40. Smetana), Blažek.

II. poločas: Hauzr - Papoušek, Dejmek, Kelić, Janů - Frejlach, Ćorić, Gecov (59. Dočkal), Liška - Smetana, Kerić.
Branky: 72. a 82. Ćorić, 4. Nezmar, 21. Blažek, 41. Vulin, 79. Smetana.

Report

Náš tým odjel odehrát první přípravné střetnutí do Nymburku. Původně se mělo hrát na přírodní trávě, klimatické podmínky ale zápas vyhnaly na umělý trávník.

Trenér Petřík nabádal před zápasem hráče k agresivní a aktivní hře. Hned ve 4. minutě mu hráči museli udělat radost. Dočkal kopal rohový kop, míč se k němu vrátil a soupeř mu poskytl dostatek prostoru k opakovanému centru. Načechraný centr si vyhlédl Nezmar, který hlavou otevřel skóre.

Náš tým se snažil o aktivní napadání a touto taktikou dělal soupeři velké problémy. Ve 21. minutě byl důsledný a důrazný Blažek. Brankář Uvarenko, který je na testech v Jihlavě, dostal skákavý balon jako malou domů. Míč, který si chtěl zpracovat, mu ale uskočil a atakující Blažek chladnokrevně trestal - 0:2.

Ještě do poločasu se naši hráči dočkali třetího zásahu. Rohový kop opět skvěle rozehrál Dočkal, jeden z našich hráčů míč na přední tyči přizvedl a na zadní tyči jej do sítě uklidil Vulin - 0:3. To už na hřišti ale nebyl útočník Nezmar, kterého protihráč v souboji kopl do pravé ruky. I daleko od souboje bylo slyšet křupnutí. Nezmar odjel po zápase na rentgent, který potvrdil zlomeninu pažní kosti pravé ruky.

Do druhé půle udělal trenér Petřík ještě několik změn. Chvíli to vypadalo, že naše hra ztratila tempo. Po několika minutách se ale hráči opět rozjeli k agresivní hře a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. V 72. minutě vyzval Papoušek zpětnou přihrávkou ke gólu Ćoriće. Ten výzvou nepohrdl a bylo to 0:4.

V 79. minutě utekl Liška po levé straně a ve vápně našel přesně Smetanu. Ten si balon zpracoval, posunul a neskutečnou pumelicí poslal míč o břevno za Uvarenkova záda - 0:5.

O tři minuty později udělal tečku za výsledkem opět Ćorić, který dorážel Kerićovu střelu - 0:6.

Jihlava si v utkání příliš šancí nevytvořila. A když už to vypadalo, že vstřelí čestný gól tak její útočník selhal tváří v tvář brankáři Hauzrovi. Náš tým naopak ještě dvakrát trefil brankovou konstrukci.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Recovera Knorr-Bremse
Medienpartner
Beat radio rtm plus