FC Slovan Liberec | Spielbericht: Banat Zrenjanin - Liberec 1:0
Menu Mehr x x

přát., Mittwoch 10.2.2010
Banat Zrenjanin Banat Zrenjanin
1:0
(0:0)
LiberecLiberec
Liberec: Hauzr - Dostálek, Polák, Dejmek, Vulin (46. Kelić) - Papoušek, Vácha, Ćorić, Liška (55. Bosančić) - Diviš, Vojta.
Branka: 73. minuta.

Report

Dnešní dopolední trénink proběhl v příjemném počasí. Slunce naplno zářilo a teplota se pohybovala těsně pod dvacetistupňovou hranicí. Ideální počasí ale nepřineslo štěstí dnešnímu oslavenci. Míra Holeňák přijal před tréninkem od spoluhráčů gratulace k narozeninám. Po půlhodině tréninku si ale zranil lýtko a z tréninku odkulhal. Na Kypru si s největší pravděpodobností už nezahraje.

Dobrou zprávou je naopak prognóza pro zranění brankáře Lukáše Zicha. Ten by podle všeho měl na Kypru ještě jedno utkání odchytat. Roztrženou ruku má sešitou a už zítra či pozítří by měl normálně trénovat.

Do odpoledního zápasu nastoupili hráči, kteří včera nehráli. Naše "mladíky" doplnili zkušení Papoušek s Liškou. Druhý jmenovaný ale musel hřiště předčasně opustit. Po jednom ze zákeřných faulů zůstal na trávníku se zraněným kotníkem. Diagnóza je zatím nejistá.

Naši hráči měli více ze hry, šancí bylo v prvním poločase ale jako šafránu. Naší největší příležitost měl na začátku druhé půle Kelić. Branku ale těsně přestřelil.

V 73. minutě zahrával soupeř rohový kop. Naše obrana nebyla důsledná a odražený míč se dostal na vápně k volnému hráči. Ten nedal technickou střelou našemu brankáři šanci - 0:1.

V závěru utkání se náš tým snažil o vyrovnání. Šance jsme ale nevyužili a ani soupeř nebyl úspěšnější. V závěrečných minutách ještě ze hry odstoupil Ćorić, kterého jeden ze soupeřů bolestivě nakopl do zad. Trenér Josef Petřík má tak o starosti postaráno.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
FITING SERVIS Inago
Medienpartner
Radio Blaník Liberec Náš region