FC Slovan Liberec | Spielbericht: Levski Sofia - Liberec 2:1
Menu Mehr x x

přát., Montag 15.2.2010
Levski Sofia Levski Sofia
2:1
(2:1)
LiberecLiberec
Liberec: I.půle: Hauzr - Gebre Selassie, Dejmek, Kelić, Janů - Frejlach, Vácha, Papoušek, Gecov, Dočkal - Diviš.

II.půle: Hauzr - Vácha, Polák, Dejmek, Vulin - Dočkal, Kelić (83. Soběslav), Frejlach (73. Vojta), Gecov, Dostálek - Diviš (63. Kerić).
Branky: 12. Joaozinho, 38. Sarmov - 40. Dejmek.

Report

Levski nezůstala nic dlužna své pověsti a od úvodních minut hrála atraktivní kombinační fotbal. Náš tým se ale nenechal zahanbit a svému soupeři zdatně sekundoval. Stejně jako v posledních zápasech měli naši hráči problémy s koncovkou.

Do první šance zápasu se dostával Diviš, branku ale neohrozil. To v modrém hrající soupeř byl ve 12.minutě úspěšnější a po zdařilé kombinaci dával Joazinho v podstatě do prázdné brány - 1:0.

V zápětí se z brnaky chvíli radoval i útočník DIviš. ROzhodčí mu ale odpískal útočný faul a bylo po raodsti. První poločas nabídl svižný fotbal, který se hrstce fanoušků na tribuně musel líbit. Ve 38. minutě kopal soupeř přímý kop. Sarmov evidentně nemá s kopací technikou žádné potíže, míč precizně zakroutil k tyči - 2:0.

Že má dobrou kopací techniku dokázal i Petr Papoušek. Ten zakroutil přímý kop tak šikovně, že jej brankář dokázal jen vyrazit. Z dorážky se radoval Dejmek - 2:1.

Do druhé půle nastoupili naši hráči s chutí vyrovnat. Soupeře chvílemi zatlačili před vápno, vyložené šance ale nepřicházely. Levski navíc hrozila z rychlých brejků.

V posledních deseti minutách se hrálo v podstatě jen na půlce bulharského týmu. Změnit skóre se ale mohlo až v poslední minutě. Nejdříve měl šanci náš soupeř, z protiútoku zaútočil Slovan. Dostálkova střela nepostrádala přesnost, brankář byl ale u tyče včas. Na skóre se tak už nic nezměnilo.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Geoprint Vogel
Medienpartner
Radio Blaník Liberec eFotbal