FC Slovan Liberec | Spielbericht: Liberec - Mladá Boleslav 2:6
Menu Mehr x x

ForVo3, Sonntag 14.1.2007
Liberec Liberec
2:6
(2:2)
Mladá BoleslavMladá Boleslav

Report

První gól dal ve 3. minutě po krásné kombinaci Vlaska s Blažkem do prázdné brány Šinglár - 1:0. V té samé minutě ale vyrovnal Poláček - 1:1. Naši byli aktivnější, Lišku i Blažka vychytal Kučera, Vlasko trefil tyč.

V 8. minutě ale udeřili boleslavští, a opět naši doplatili na mantinel, který naši soupeři hojně využívali, ale naši hráči si na něj nezvykli. Ordoš si o mantinel narazil a překonal Hauzra podruhé - 1:2. V 10. minutě nám vyšla krásná kombinace, Blažek ale trefil jen tyč. O minutu později našeho útočníka vychytal Kučera.

Ve 14. minutě už jsme převahu zúročili, Liška se prokličkoval před branku a patičkou ťukl zpět na Frejlacha, který nechytatelnou bombou propálil vše co mu stálo v cestě - 2:2. V závěru nás mohl poslat do vedení Blažek, souboj s Kučerou ale znovu prohrál, poločas skončil 2:2.

Do druhé půle vlétly oba týmy hodně aktivně, naši lépe kombinovali, Boleslav zase hrozila z rychlých brejků. Po jednom takovém Kysela v dobré pozici přestřelil odkrytou branku. V 6. minutě už ale brejk boleslavským vyšel a Kulič dal na 2:3. V zápětí se vyznamenal Hauzr, který nejdřív Kuličovu ránu vytáhl na tyč, pak čelil několika nebezpečným střelám a likvidoval i další Kuličův brejk.

Další brejk už ale skončil gólem v naší síti, v 8. minutě se prosadil Matějovský - 2:4. Naši hráli vabank a Boleslav trestala, ve 14. minutě přidal další gól do naší sítě Abrahám - 2:5, o minutu později pečetil výsledek Poláček - 2:6.

Naši trenéři dali důvěru těmto hráčům: v brance Zbyněk Hauzr, v poli Košťál, Hodúr, Holenda, Šinglár, Hamouz, Matula, Liška, Frejlach, Blažek a Vlasko.

Konečné pořadí v turnaji:

1. Bohemians
2. Ružomberok
3. Ml. Boleslav
4. FC Slovan Liberec
5. Sparta
6. Debreceni
7. Slavia
8. Plock


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Břízky - Euroseal CEWE
Medienpartner
Hitrádio Contact Náš region