FC Slovan Liberec | Spielbericht: Liberec - Ústí n. L. 4:0
Menu Mehr x x

příprava, Mittwoch 30.1.2013, 11:00
Liberec Liberec
4:0
(0:0)
Ústí n. L.Ústí n. L.
Liberec: Kovář (60.Bojčuk) - Kušnír (60.Coufal), Karišik, Kováč, Fleišman (46.Janec) - Rybalka (65.Daniel), Sackey (46.Hušek) - Delarge (46.Šural), Štajner (60.Janů), Ndiaye (46.Pavelka) - Rabušic
Ústí n. L.: Novák - Zeman, Zukič, Valenta, Dvořák (46.Folwarczny) - Hovorka, Peterka (46.Martykán), Hrošovský (46.Moulis), Benčík, Veverka (46.Volek) - Pavlíček (46.Pavlíček)
Branky: 63.Šural, 72.Pavelka, 75.Janů, 90.Rabušic
Publikum: 100

Report

Na umělém trávníku našeho klubu nastoupili k přípravnému utkání hráči Slovanu a Ústí nad Labem. Náš tým začal aktivněji, ale úvodních deset minut šanci nenabídlo. Brankář soupeře musel pouze několikrát podstoupit sprinterský souboj s našimi hráči, vždy měl ale k míči blíž. Až v 11. minutě se musel Novák vytáhnout při centru Kušníra. Míč vyboxoval na roh. Postavil si ho Štajner a na malém vápně našel Kováče, jehož hlavička ale těsně minula branku.

Ve 22. minutě utekl po levé straně Mustafa, na jeho centr před branku skluzem jen těsně nedosáhl Rabušic. Ve 26. minutě se poprvé dostalo do šance Ústí. K Veverkovi se ve vápně dostal sražený míč, branku ale v dobré pozici netrefil. O dvě minuty později uvolnil hezkou kolmicí Rabušic rozeběhnutého Delarge. Jeho střílený centr ale brankář Novák vyrazil.

Hráči Slovanu se i nadále snažili překonat obranu soupeře. Kombinace na jeden dotek byli pro obranu Ústí vždy nebezpečné. Do finální fáze se ale neši hráči nedostávali. Až ve 36. minutě jsme byli blízko gólu. Po akci Kušníra s Delargem ale hosty podržel brankář.

Ve 40. minutě si s rychlým brejkem Ústí elegantně poradil Fleišman, který hrudníkem sklepl míč na Kováře. O minut později zakončoval naší akci Štajner, jeho technický pokus ale těsně minul branku. Poločas skončil bez branek.

Ve 48. minutě měl doposud největší šanci Rabušic. Po přímém kopu Štajnera se ocitl před brankářem Novákem. Ten si ale s jeho tečí dokázal poradit a míč chytil. V 56. minutě byl v v nadějné pozici opět Rabušic, po centru Kušníra hlavičkoval v záklonu ale mimo branku. Ústí pak kopalo dva rohy za sebou. Po tom druhé se odraženého míče zmocnil Rabalka, vyvezl ho až za půlku a načasovanou přihrávkou uvolnil Šurala. Jeho střelu zastavila tyč.

V 63. minutě se Slovan dočkla zaslouženého vedení. Akci po pravé straně zakončoval Rabušic. Jeho střelu brankář Novák vyrazil jen před sebe kam dobíhal Šural. Ten už neměl problém otevřít skóre - 1:0.

Rabušic byl v útoku hodně aktivní. V 65. minutě střílel vedle branky. A o minutu později se dočkal i gólu. Po Jancově centru překonal brankáře, ale těsně před tím sudí necitlivě přerušil hru, když jeden z hráčů Ústí zůstal na zemi. Gól tak neuznal.

Dobře hrající Rabušic se gólu nedočkal ani v 70 minutě, když akci sám založil, ale po centru Šurala míč na malém vápně netrefil.

V 73. minutě se po kombinační akci prosadil tvrdou střelou Pavelka - 2:0. A v 75. minutě předvedl lahůdku Janů. Získal míč, podíval se, že brankář špatně stojí a technickou střelou k tyči přidal další gól - 3:0.

V 78. minutě nastala pro Tomáše Janů věc nevídaná. Sváteční střelec mohl dát svůj druhý gól v utkání. Z několika metrů ale trefil pouze bránícího Zemana, který na brankové čáře zaskočil za brankáře.

V 88. minutě se do největší šance Ústí prodral Moulis. Ve vápně přetlačil našeho obránce a z úhlu chtěl dostat míč před naší branku. Brankář Bojčuk míč srazil a jeden z našich hráčů odkopl do bezpečí. V závěru utkání ještě střílel mimo ústeckou branku Hušek.

Když už to vypadalo, že Rabušicovi není v tomto utkání gól souzen, tak se náš útočník vzepřel osudu, za půlkou si vzal míč pro sebe a umístěnou střelou z vápna uzavřel skóre i celé utkání - 4:0.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Knorr-Bremse Mattoni
Medienpartner
Náš region eFotbal