FC Slovan Liberec | Spielbericht: Liberec - Varnsdorf 2:0
Menu Mehr x x

příprava, Freitag 1.2.2013, 14:00
Liberec Liberec
2:0
(2:0)
VarnsdorfVarnsdorf
Liberec: Hauzr (60. Bojčuk) - Coufal (46. Kušnír), Kováč (46. Pokorný), Karišik (46. Hušek), Janec (46. Frýdek) - Sackey (73. Daniel), Rybalko (73. Janů) - Šural, Pavelka (60. Dydowicz), Mustafa (46. Rabušic) - Hadaščok (60. Blažek)
Varnsdorf: Porcal - Jakobovský´(46. Tvaroha), Stehlík, Soběslav (46. Kouřil), Dobrovolny (46. Fabián) - Rudnytskyy (46. Mach), Daníček (46. Cana), Hikspoors (46. Kotiš), Breite (46. Just), Martan (46. Vilkovskij) - Volf (46. Schubert)
Branky: 29.Rybalko, 45.Hadaščok

Report

Hráče obou mužstev dnes na stadionu U Nisy přivítalo příznivé jarní počasí. K umělému trávníku navíc přišlo i celkem dost fanoušků, kteří od úvodu viděli svižný fotbal.

První šance se zrodily před brankou Varnsdorfu, Hadaščok se ale k zakončení nedostal a Rybalko o dvě minuty později tvrdou střelou brankáře nepřekonal. V 9. minutě se do první šance hostí dostal Rudnytskyy, Hauzra ale neohrozil.

Ve 24. minutě se do zakončení dostával Hadaščok, jeho střelu ale obrana zblokovala a brankář s ní neměl těžkou práci. Ve 28. minutě utekl naší obraně po pravé straně Volf, na jeho centr si naběhl Rudnytskyy, který ale střílel vedle. Z protiútoku udeřil náš tým. Po pravé straně se prosadil Coufal, přízemním centrem našel na zadní tyči Rybalka, který otevřel skóre - 1:0.

Ve 32. minutě zahrozil Varnsdorf. Hauzr ale prudkou střelu stihnul vyrazit na roh. Ten rozehrál Volf. V našem vápně se k hlavičce dostal osamocený Hikspoors, mířil ale vedle.

Ve 45. minutě předvedl Slovan doposud nejhezčí akci, Šural poslal kolmici na Hadaščoka, který si před brankářem zachoval chladnou hlavu a střelou k tyči ukončil poločas - 2:0.

Ve 49. minutě kopal rohový kop Pavelka, rozehrál na krátko na Frýdka, který parádním centrem vyzval Hadaščoka ke gólu. Náš útočník ale hlavičku dobře netrefil. V dalších minutách se hrálo především před brankou Varnsdorfu, jeho hráči ale bránili pozorně. Několikrát také vyrazili k rychlému protiútoku, nebezpeční ale nebyli.

V 75. minutě narazil Rabušic do běhu Frýdkovi. Ten ale svou akci přes bránícího hráče střelou nezakončil. Frýdek ale míč ještě u lajny vybojoval a přesným centrem vyzval Rabušice, ten ale z malého vápna trefil jen brankáře. O dvě minuty později se do šance prodral Šural, byl ale tísněn a míč do branky neprotlačil.

V 85. minutě se povedla po pravé straně kombinace Rabušicovi se Šuralem. Jejich akci zakončoval ve vápně trochu v akrobatické pozici Janů. Brankář se ale překvapit nenechal. Chvíli na to utekl po levé straně aktivní Frýdek, jeho centr na přední tyč Rabušic nezužitkoval. Akce ale pokračovala, k míči se dostal Blažek, který technickou střelu otřel o spojnici břevna a tyče. Poslední utkání před odletem na Kypr Slovan vyhrál.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Speditrans Auto Koutek
Medienpartner
Radio Blaník Liberec eFotbal