FC Slovan Liberec | Spielbericht: Liberec - Botev Polvdiv 7:1
Menu Mehr x x

Kypr, Dienstag 12.2.2013, 14:00
Liberec Liberec
7:1
(2:0)
Botev PolvdivBotev Polvdiv
Liberec: Kovář - Coufal, Kováč (46. Kelić), Karišik (74. Pokorný), Fleišman (74. Dydowicz) - Kušnír (46. Šural), Sackey (60. Mustafa), Pavelka (65. Janec), Frýdek (46. Rybalka) - Štajner (60. Hušek), Rabušic (60. Hadaščok)
Branky Slovanu: 24. a 50. Rabušic, 30. Kušnír, 63. Hadaščok, 70. Mustafa, 84. Šural, 86. Hušek (p)

Report

Za krásného slunečného počasí vyběhli fotbalisté Slovanu k posledním utkání na herním soustředění na Kypru. Ve sportovním centru Alfa byl jejich soupeřem bulharský tým z Plovdivu.

Slovan začal aktivněji, už ve 3. minutě pilovali spolupráci Coufal s Kušnírem. Druhý jmenovaný střílel nad. V 8. minutě vyslal Kováč do akce Frýdka. Jeho pokus o lob skončil mimo tyče. O dvě minuty později zahrozil soupeř, skvělým zákrokem se ale blýskl Karišik, který míč akrobaticky odhlavičkoval do bezpečí.

V 15. minutě opět zafungovala spolupráce Coufala s Kušnírem. Náš záložník ale zpětnou přihrávkou dalšího pokračovatele kombinace nenašel. Ve 21. minutě kopal standardku Frýdek, obrana míč odvrátila.

Ve 24. minutě našel dlouhý odkop Kováče rozeběhnutého Frýdka, ten na vápně uvolnil Rabušice, jehož zakončení bylo bezchybné - 1:0.

Po půlhodině hry platilo do třetice všeho dobrého. Coufal znovu uvolnil Kušníra, který tentokrát prostřelil brankáře soupeře a zvýšil na 2:0.

Ve 34. minutě našel Kováč dlouhým pasem Štajnera, ten elegantně zpracoval, uvolnil Coufala, který prošel do vápna, přihrál na Rabušice jehož zakončení ale obránci zblokovali. O dvě minuty později hlavičkoval jeden ze soupeřových hráčů po nebezpečné standardce mimo naší branku.

Ve 39. minutě šli Pavelka, Štajner a Rabušic do přečíslení tři na dva. Pavelka uvolnil Štajnera, který pálil vysoko nad. O tři minuty později po rohu soupeře kryl Kovář hlavičku z 8 metrů. Ve 44. minutě prošel Rabušic až do malého vápna, zpětnou přihrávkou vyzval Pavelku, který střílel tvrdě ale mimo. V poslední minutě první půle kopal standardku soupeř. Míč letěl těsně mimo naší branku. Poločas jsme vyhráli o dvě branky.

V 50. minutě putoval míč po ose Štajner, Šural, Rabušic. Posledně jmenovaný akci zakončil technickou střelou - 3:0. Chvíli na to se poprvé řádně zapotil Kovář, když nebezpečnou střelu vyrážel na rohový kop.

Po 63 minutách hry uvolnil Šural čerstvého Hadaščoka, který střelou z úhlu zvýšil na rozdíl čtyř branek - 4:0. V 70. minutě vystihl Mustafa rozehrávku soupeře, vypíchl mu balól a lobem snad ze 40 metrů překonal brankáře, který byl hodně z branky - 5:0.

V 76. minutě soupeř z penalty snížil na 5:1. V 84. minutě poslal Pokorný pas na rozeběhnutého Šurala, který tvrdou střelou z úhlu vrátil našemu týmu pětibrankové vedení 6:1.

V 86. minutě soupeř fauloval ve vápně Dydowicze, Hušek z penalty završil na konečných 7:1.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Pneu Hnídek Bazén Liberec
Medienpartner
Rengl eFotbal