FC Slovan Liberec | Spielbericht: Č. Budějovice - Liberec 1:1
Menu Mehr x x

19. Spieltag, Sonntag 14.3.2010
Č. Budějovice Č. Budějovice
1:1
(0:0)
LiberecLiberec
Č. Budějovice: P. Kučera - M. Leština, T. Hunal, M. Žižka, J. Krob - T. Stráský (71. L. Meszároš), P. Černák, R. Otepka, J. Riegel, P. Mezlík (61. Hudson) - Z. Ondrášek (90. L. Volešák)
Liberec: Z. Hauzr - L. Vácha, R. Kelić, R. Dejmek, T. Janů - T. Frejlach (87. B. Dočkal), M. Gecov, M. Bosančić, L. Vulin (90. J. Polák) - J. Nezmar (81. O. Smetana), A. Kerić
Branky: 77. R. Otepka - 68. L. Vulin. ŽK: 90. T. Hunal - 68. L. Vulin. Rozhodčí: Damková - Košec, Mencl.
Publikum: 2554

Report

V úvodu utkání se oba týmy zaměřily především na navyrobení nějaké chyby. Po úvodním oťukávání se začal více prosazovat náš tým. Byl to zejména Frejlach, kdo se snažil něco vymyslet.

Domácí obraně se dařilo centry mířící do vápna úspěšně eliminovat. Výjimkou byla 15. minuta, kdy Frejlachův rohový kop zkušeně hlavičkoval Nezmar. Už to vypadalo, že budeme slavit gól, jeden z domácích hráčů ale na brankové čáře balon akrobaticky vykopl.

Náš tým byl i v dalších minutách aktivnější. K dalšímu ohrožení brankáře Kučery se ale dostal až ve 27. minutě, kdy naší kombinační akci zakončoval hlavičkující Vulin. Kučera byl ale pozorný a svůj tým podržel.

Hned z protiútoku byl poprvé ve vážnější akci brankář Hauzr. Na ránu Mezlíka musel vytáhnout jeden z těch lepších zákroků. Ve 33. minutě to byl znovu budějovický Mezlík, kdo ohrožoval naše čisté konto. Hauzr ale při jeho hlavičce zasahovat nemusel, scházela jí totiž přesnost.

Ve 36. minutě vytvořil náš tým ve vápně domácích závar, Dynamo se ale ubránilo. Ve 40. minutě zkoušel své střelecké schopnosti Gecov, jeho pohotová rána mířila ale výš než bylo potřeba. Ve 42. minutě operoval nebezpečně v našem vápně Ondrášek, jeho akci zastavil až obětavý Vácha. Poločas skončil bez branek.

Úvod druhé půle nabídl fotbal hraný především ve středu hřiště. Oba brankáři museli řešit jen několik nepříjemných centrů. Kloudnou akci předvedl až v 56. minutě Bosančić, mířil ale nepřesně. V 60. minutě se znovu vyznamenal domácí brankář Kučera. To když zlikvidoval tvrdou a přesnou ránu Frejlacha.

V 68. minutě se náš tým dočkal prvního jarního gólu! Aktivní Frejlach našel přesným centrem Vulina, jehož volej zastavila až síť za brankářem Kučerou - 0:1.

Domácí mohli téměř v zápětí vyrovnat. Žižka ale po přímém kopu Otepky mířil v dobré pozici vedle. V 72. minutě byl v dobré šanci domácí Ondrášek, balon ale poslal mimo tyče naší branky. Radost z vedení nám nakonec vydržela do 77. minuty, kdy domácí Otepka vyrovnal střelou z přímého kopu - 1:1.

Po vyrovnávací brance začali naši hráči znovu hrát, kýženého vítězného gólu se ale ani jeden tým nedočkal.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Niosport Realmont
Medienpartner
Český rozhlas Liberec rtm plus