FC Slovan Liberec | Spielbericht: Čáslav - Liberec 0:2
Menu Mehr x x

2. Spieltag, Mittwoch 5.9.2007
Čáslav Čáslav
0:2
(0:2)
LiberecLiberec
Čáslav: J. Malík - O. Sedláček, J. Skoupý, J. Příhoda (74. M. Dian), M. Nešpor - P. Jiroušek, M. Skopalík, T. Haniak, R. Hozda (62. M. Kurak) - M. Veselý (66. J. Schulmeister), M. Strnad.
Liberec: Z. Hauzr - P. Krátký, P. Košťál, A. Petrouš, J. Liška - Hudson (90. M. Jirouš), J. Bílek (21. R. Bejbl, 59. T. Frejlach), R. Hochmeister, P. Papoušek - J. Nezmar, J. Dohnálek.
Branky: 12. Nezmar, 44. Bejbl. ŽK: Hozda, Nešpor, Malík - Krátký.
Publikum: 1052

Report

Úvod utkání byl z naší strany rozpačitý. Domácí cítili svou šanci a vrhli se do útoku. Náznaky šancí ale domácí nedotáhli do konce, navíc jejich tlak trval jen pět minut. Pak jsme hru vyrovnali a postupně začali domácí tým přehrávat.

Ve 12. minutě jsme se také z první šance dostali do vedení. Papoušek vyzval k centru Lišku, ten z levé strany přesně našel hlavu Nezmara, který balon prodloužil na zadní tyč - 0:1. Domácí inkasovaná branka zaskočila, přesto mohli v 17. minutě vyrovnat. Jeden z domácích hráčů vyhrál před vápnem souboj s Hudsonem, jeho přihrávka byla ale špatná.

Domácí postupně vyklidili střed pole a hrálo se podle našich not. Ve 26. minutě se po centru Papouška znovu prosadil Nezmar, tentokrát ale jeho halvičku zastavilo břevno. Ve 37. minutě se k hezkému sólu nadechl domácí Strnad. Obešel tři naše hráče, dostal se do vápna ale zakončil hodně nepřesně. O chvíli později utekl po levé straně Sedláček, opět ale hráče Zenitu zradila finální fáze. Sedláčkova nadějná pozice skončila hodně přetaženým centrem a hlavičkou Nešpora z uctivé vzdálenosti.

Ve 44. minutě zabojoval Bejbl na levé straně hřiště. Potáhl balon až před vápno a vstřelil gól. Zda šlo o centr nebo překvapivou střelu ví ale jen on - 0:2. Tímto výsledkem skončila i první půle.

Hned v úvodu druhého poločasu hlavičkoval po přímém kopu Papouška tísněný Nezmar. Brankář Malík byl ale na místě. Pak se ale dlouhé minuty hrálo jen mezi vápny. Oběma týmům nelze upřít snahu o ofenzivní fotbal, finální přihrávky ale neměly patřičnou přesnost, či razanci.

V 68. minutě se do našeho vápna dostal Kurak, místo přihrávky na lépe postaveného Strnada ale volil střelu. Ta byla nepřesná. V 72. minutě mohl skórovat Hudson, překonaného brankáře Malíka ale na brankové čáře zastoupil Sedláček a zabránil jistému gólu.

Hosté se v závěru snažili alespoň vstřelit branku, jejich snaha byla velká, ale neúspěšná. V Poháru ČMFS jsme se dočkali prvního vítězství v sezóně a zaslouženého postupu.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Pneu Hnídek FotbalPark Liberec
Medienpartner
Náš region Rengl