FC Slovan Liberec | Spielbericht: Rýmařov - Liberec 0:4
Menu Mehr x x

3. Spieltag, Mittwoch 26.9.2007
Rýmařov Rýmařov
0:4
(0:3)
LiberecLiberec
Rýmařov: J. Šulák - J. Krajčovič, J. Doseděl, S. Kováč, P. Ondruška (77. J. Macrineanu) - D. Žmolík, P. Orság, R. Přecechtěl (66. J. Dankovič), D. Jiřičný - P. Švajda, K. Kocúr (46. L. Šimko).
Liberec: Z. Hauzr - P. Šinglár, P. Košťál, J. Polák, J. Liška - P. Papoušek (74. Hudson), I. Hodúr, J. Bílek, T. Frejlach (34. D. Lattmann) - J. Nezmar, F. Dort (61. R. Hochmeister).
Branky: 2. Košťál, 11. Nezmar, 30. Papoušek, 76. Nezmar. Rozhodčí: Matějek - Drastík, Santarius.
Publikum: 1580

Report

Od úvodu utkání nebylo pochyb, kdo bude hrát v utkání prim. Domácí začali velmi bojácně a brzy přišel trest. Po rohovém kopu Papouška se tvrdou střelou pod břevno prezentoval Košťál - 0:1. Domácí se v následujících minutách prakticky nedostali na naší půlku, vlastně ani se příliš nedostali k balonu.

V 11. minutě přidal další gól do domácí branky Nezmar, který zakončil hezkou kombinační akci našeho týmu. Papouškův centr z pravé strany Nezmar uklidil do sítě snad ze dvou metrů - 0:2. Obraz hry se příliš nezměnil, jen naši hráči očividně ubrali. Přesto se ještě do poločasu dočkali třetí branky, i tentokrát v ní měl prsty Papoušek. Tentokrát v roli exekutora přímého kopu nachytal ze 35 metrů brankáře domácích na švestkách - 0:3. Zbytek poločasu se odehrával ve středu hřiště.

Do druhé půle nechali domácí v kabině ostych a respekt a hře to prospělo. V 51. minutě připravil Rýmařov první závar v našem vápně, nic z něj ale nebylo. V 57. minutě vyslal Žmolík první střelu domácích na naší branku, Hauzr byl připraven.

V 66. minutě přišly velké chvíle domácího brankáře Šuláka, který nejprve zlikvidoval šanci Hochmeistera a o minutu později bravurně zasáhl i při střele Nezmara.

V 76. minutě pomohlo po hlavičce Hudsona domácím břevno, v té samé minutě už ale štěstí ani brankář Šulák nezabránil gólu po parádním centru Lattmanna a skluzu Nezmara - 0:4.

V 79. minutě mohl Krajčovič vstřelit čestný gól svého týmu, z voleje ale naší branku těsně minul. Poslední hezká akce utkání patřila domácímu golmanovi, který skvěle zasáhl při střele Hodúra. Naši hráči zaslouženě postoupili do dalšího kola.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Knorr-Bremse Vinotéka U Kryšota
Medienpartner
Hitrádio Contact Rádio Impuls