FC Slovan Liberec | Spielbericht: Brno - Liberec 2:2
Menu Mehr x x

SF1, Donnerstag 1.5.2008
Brno Brno
2:2
(1:2)
LiberecLiberec
Brno: M. Lejsal - M. Švejnoha, J. Dvorník, J. Trousil, P. Siegl - P. Pavlík, T. Polách, K. Večeřa, M. Střeštík (73. R. Wagner) - T. Došek (86. L. Baláž), A. Besta.
Liberec: Z. Hauzr - M. Matula, M. Holeňák, P. Košťál, T. Janů - B. Dočkal, F. Dort, J. Bílek, P. Papoušek (63. J. Liška) - A. Kerić (91. O. Smetana), J. Nezmar (68. T. Radzinevičius).
Branky: 21. Došek, 79. Pavlík (p) - 1. Dočkal, 9. Dort. ŽK: Lejsal, Polách, Švejnoha. Rozhodčí: Paták - Pospíšil, Mencl, Hrubeš.
Publikum: 3620

Report

Naši hráči předvedli v Brně úvod z kategorie snů. Hned první akce skončila gólem. Janů centroval z levé strany, Nezmar v hlavičkovém souboji prodloužil za sebe, kde byl připravený Dočkal. Ten pravou nohou vymetl šibenici Lejsalovy branky - 0:1.

V 8.minutě šel Kerič sám na brankáře, udělal m kličku a Lejsal jej ve vápně poslal k zemi. Nařízenou penaltu proměnil s přehledem Dort - 0:2.

To byla pro domácí pořádná sprcha. Brno ale v současné době hraje ve velké formě a tak jej tento rychlý úder do kolen neposlal. Po čtvrthodině hry se domácí začali dostávat ke svým typickým ofenzivním akcím. Parádní bombu Střeštíka z hranice vápna ještě Hauzr fantasticky zlikvidoval. Ve 21. minutě už ale asáhnout nemohl. Poláchův centr si na přední tyči vyhlédl Došek a nekompromisně zavěsil - 1:2.

Po půlhodině hry přišly va souboje Keriče s Lejsalem, a oba vyhrál domácí gólman. Nejdříve zlikvidoval slabou Keričovu střelu po dlouhém sólu. O minutu později se Kerič dostal k balonu ve vápně, obešel několik obránců ale Lejsala nepřelstil.

V nastaveném čase první půle si přímý kop postavil Polách a jeho technickou plostřelu, polocentr zastavila až tyč. Poločas jsme vyhráli 1:2.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
A net 1. jizerskohorská stavební
Medienpartner
Beat radio Český rozhlas Liberec