FC Slovan Liberec | Spielbericht: Příbram - Liberec 1:0
Menu Mehr x x

10. Spieltag, Sonntag 15.10.2006
Příbram Příbram
1:0
(1:0)
LiberecLiberec
Příbram: O. Pařízek - M. Podrazký, J. Navrátil, R. Formánek, M. Penner (63. Bartoš) - R. Otepka, M. Hašek, M. Sviták, M. Leština - M. Polodna (87. Penc), D. Huňa (91. Vošáhlík)
Liberec: M. Čech - P. Šinglár, T. Zápotočný, P. Košťál, D. Pudil - P. Papoušek, J. Bílek, I. Hodúr (63. Blažek), J. Hamouz (46. Frejpach) - J. Holenda, W. Parks (68. Pospěch)
Branky: 38. Polodna ŽK: Huňa, Hašek, Sviták - Pudil, Zápotočný. Rozhodčí: Moudrý - Gallo, Handlíř, Drastík.
Publikum: 4382

Report

Úvodní minuty patřily našemu týmu, byly ale pouze čtyři. Naše aktivita skončila Hodúrovou šancí, kdy po skvělé přihrávce od Parkse netrefil z úhlu branku.

Poté začala přebírat aktivitu Příbram. V 11. minutě se zastřeloval Martin Hašek, branku ale jeho rána minula. O dvě minuty později dostal Hašek ideální zpětnou přihrávku a z 15 metrů zle potrápil brankáře Čecha, ten se ale vyznamenal a balon vyrazil na roh. V 17. minutě už byl náš brankář bezmocný při hlavičce Svitáka. Balon se ale naštěstí zastavil na spojnici břevna a tyče. Ani toto varování však naši hráči nevzali vážně a nadále hráli hodně pasivně. Ve 36. minutě měl další gólovku domácí tým. Podrazký ale ze 14 metrů nemířil přesně. Ve 38. minutě se už domácí radovali ze zaslouženého vedení. Otepkův rohový kop jeden z domácích hráčů prodloužil na zadní tyč, kde osamocený Polodna v poklidu trefil odkrytou branku - 1:0. Ve 39. minutě jsme vyslali první střelu na branku, Papouškovu ránu ze 30 metrů ale Pařízek chytil. První poločas jsme prohráli 1:0.

Do druhé půle poslal trenér Lavička Tomáše Frejlacha, který nahradil nevýrazného Hamouze. Naše aktivita vzrostla, ale góly mohla dávat Příbram. Otepkův centr vyškrábl Čech na břevno, Huňovu patičku pak zastavila tyč naší branky. Naše defenziva hořela a ofenziva se nedokázala prosadit.

Až posledních 20 minut přineslo náš tlak. Většinu akcí ale naši hráči nedokázali dotáhnout do finální fáze. Centry nám létaly do míst, kde nikdo nebyl nebo je zastavila pozorná obrana domácích. Střely z kopaček našich fotbalistů létaly hodně nepřesně. Den "blbec" našeho týmu potvrdil v 83. minutě Pospěch. Ten po rohu Pudila hlavičkoval snad ze čtyř metrů, hlavička mu ale nesedla a Pařízek naši největší šanci chytil. Náš zoufalý nápor mohl ukončit střídající Bartoš, do otevřené obrany vběhl spolu s Otepkou a Haškem, po jejich kombinaci právě Bartoš zakončoval. Ve výhodné pozici ale netrefil branku.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Eurovia Naše pekárna
Medienpartner
Náš region rtm plus