FC Slovan Liberec | Spielbericht: Teplice - Liberec 0:0
Menu Mehr x x

10. Spieltag, Montag 24.10.2005
Teplice Teplice
0:0
(0:0)
LiberecLiberec
Teplice: T. Poštulka - J. Kaufman, K. Rada, T. Hunal, P. Krmaš - T. Jirsák (66. P. Benát), J. Sabou, M. Doležal, P. Verbíř - E. Rilke (66. A. Varadi), J. Mašek
Liberec: M. Čech - P. Šinglár, P. Košťál, M. Matula, T. Janů - P. Papoušek, R. Hochmeister, I. Hodúr (92. J. Hamouz), D. Pudil (72. J. Ančic) - F. Hološko (90. J. Tuma), J. Holenda
ŽK: Krmaš - Pudil, Hochmeister. Rozhodčí: .
Publikum: 4920

Report

První poločas nabídl několik zajímavých situací v obou vápnech i urputný souboj o střed hřiště. První střelecký pokus domácích obstaral v 5. minutě Verbíř. Čech byl ale připraven. Stejně jako Poštulka na druhé straně při střele Hološka. V 9. minutě domácí poprvé zahrozili, hlavičkový ťukec k ohrožení naší branky nevedl, obranu ale řádně rozhodil. Ve 24. minutě šli naši tři na jednoho, akci ale zbrzdili a vracející se hráč šanci důrazným skluzem ukončil. Chvíli na to zahrál Matula na hranici vápna rukou, rozhodčí jí ale přehlédl což řádně rozbouřilo domácí fanoušky.

Ve 39. minutě si Verbíř vymodlil faul na hranici vápna. Standardku rozehrál Doležal a zakončoval Rada. Chumel hráčů ale neprostřelil. V závěru půle nás domácí přimáčkli před branku. Poločas jsme ale uhlídali.

Druhá půle přinesla zejména bojovný fotbal a v závěru i drama. Už ve 48. minutě mohl otevřít skóre Pudil. Hološko vybojoval u brankové čáry balon, vrátil jej na Holendu, který našel volného Pudila. Jeho střela ale byla příliš slabá než aby skončila gólem. V 51. minutě mohl skórovat Verbíř, k balonu mu ale chyběl půlkrok. V 59. minutě střílel nepřesně Hološko, v 67. minutě zase Rilke. Střeleckými pokusy z dálky se prezentovali i další hráči, buď mířili mimo nebo balon chytili brankáři.

Největší šance přišly až v nastaveném čase. Nejdříve dostal Hološko skvělý balon za obranu, šel sám na Poštulku. Jeho lob ale přeletěl i branku. V 92. minutě pak zahrával roh Verbíř, balon se dostal až do malého vápna kde jej ale promáchl jeden z Verbířových spoluhráčů. Zápas tak skončil dělbou bodů.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Pepsi Avej Vending
Medienpartner
Hitrádio Contact Český rozhlas Liberec