FC Slovan Liberec | Spielbericht: Liberec - Jihlava 0:0
Menu Mehr x x

18. Spieltag, Samstag 25.2.2006
Liberec Liberec
0:0
(0:0)
JihlavaJihlava
Liberec: Čech - Šinglár, Matula, Košťál, Janů - Papoušek (55. Pospěch), Abrahám, Hodúr (64. Hochmeister), Pudil - Holenda, Dort (82. Radzinevičius).
Jihlava: B. Rzeszoto - P. Bartoš, P. Vojtíšek, M. Kadlec, J. Liška - I. Svoboda (61. Šourek), M. Zúbek, P. Vladyka, M. Lovětínský, J. Malínek (77. Pacholík) - T. Kaplan (90. Perniš).
ŽK: Janů, Abraham - Vojtíšek, Kadlec, Liška. ČK: . Rozhodčí: Jílek - Košec, Večeřa.
Publikum: 5144

Report

Zápas nezačal v závratném tempu. Už ve 3. minutě mohl přesto skórovat Holenda. Ve vápně mu narazil Dort, ale autor vítězného gólu na Spartě tentokrát minul. Poté zahrávali dva rohy hosté, šanci si ale nepřipravili. V 8. minutě poslal do vápna střílený centr Pudil, Holenda ani Dort ale na balon o krok nedosáhli.

I nadále jsme měli územní převahu, větší šanci ale přinesla až 17. minuta, kdy Holenda zpětnou přihrávkou našel v dobré pozici Dorta, tomu ale balon vůbec nesedl. Ve 20. minutě se do našeho vápna prokličkoval Vladyka. Balon měl u nohy jak přilepený a zasáhnout musela až trojice našich hráčů.

Ve 23. minutě vystřelil tvrdě a přesně Papoušek, jeho gólové ráně ale nestačil uhnout jeden z libereckých hráčů. O dvě minuty později podběhl brankář Rzeszoto balon a Hodúr byl rázem před prázdnou brankou. Hostující obránce měl ale k balonu o kousek blíž a odkopl jej do zámezí. Ve 29. minutě utekl po levé straně Svoboda, dostal se až k brankové čáře, zpětnou přihrávkou hledal nabíhajícího spoluhráče, přihrávku ale zastavil Matula.

Ve 39. minutě měl obrovskou šanci Košťál. Janů zahrál standardku a balon se po hlavičkovém souboji odrazil přímo před našeho stopera. Jeho ránu ale Rzeszoto na dvakrát zlikvidoval. Ve 45. minutě pak Košťál naskočil na signál ze standardky a hlavou trefil břevno! To byla největší šance první půle.

V 50. minutě musel Čech likvidovat ošemetný centr. V 53. minutě měl gól na noze Papoušek, jeho volej ale skončil jen v náručí jihlavského brankáře. O dvě minuty později střílel nad vystřídavší Pospěch. V dalších minutách měli naši hráči platonickou převahu, která skončila po závaru před brankářem Jihlavy v 67. minutě.

Na našich kopačkách se poté usadila nervozita a do konce zápasu jsme si vážnější příležitost nedokázali připravit.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Zámečnictví Prošek FotbalPark Liberec
Medienpartner
Náš region rtm plus