FC Slovan Liberec | Spielbericht: Liberec - Slavia 1:0
Menu Mehr x x

přát., Samstag 19.2.2011
Liberec Liberec
1:0
(0:0)
SlaviaSlavia
Liberec: Bičík (60. Hauzr) – Gebre Selassie (60. Zeman), Holeňák (60. Zieris), Kelić (60. Dejmek), Fleišman (60. Janů) – Vácha (60. Krystan) – Štajner (60. Martan), Papoušek, Dočkal (60. Vlasko), Breznaník (60. Sivrić) – Nezmar (60. Vojta).
Branka: 52. Breznaník.

Report

Zápas byl svižný a měl dobré tempo. Slovan měl od prvních minut výraznou převahu. V 5. minutě centroval Dočkal do vápna, Nezmar hlavičkoval nad. Ve 13. minutě předvedl Slovan hezkou akci na jeden dotek, v jejím závěru Nezmar střílel placírkou těsně vedle.

Až ve 24. minutě zahrozil soupeř, a hned to bylo opravdu nebezpečné. Hůlka trefil z přímého kopu břevno Bičíkovy branky. Ve 28. minutě centroval z levé strany Breznaník, Papoušek se k zakončení dostal, ale přestřelil. Ve 39. minutě hlavičkoval nebezpečně Begič, Bičík ale vytáhl skvělý zákrok. V závěru poločasu vyšla Slovanu hezká kombinace po ose Štajner, Dočkal, Papoušek – posledně jmenovaný přesně vystřelil, brankář Hanuš byl ale připraven. Poločas skončil bez branek.

V 50. minutě se dostával do šance bývalý útočník Slovanu Zbyněk Pospěch, Holeňák před ním ale zachránil na roh. V 52. minutě Slovan ostřeloval slávistickou branku. K odraženému míči se dostal za vápnem ostrostřelec Papoušek, jehož ránu šikovně tečoval Breznaník – 1:0.

V 67. minutě střílel ze 20 metrů Martan, jeho krásná rána těsně minula spojnici břevna a tyče. V 73. minutě si narazil Sivrić míč s Vlaskem, dostal se do vápna a střílel vedle tyče. V 82. minutě centroval přesně Janů, Vojta ale hlavičkoval nad branku. V 87. minutě střílel z úhlu Pospěch na zadní tyč, balon měl ale obrácenou rotaci a do branky se nevešel.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Aura Medical DB Schenker
Medienpartner
Rengl eFotbal