FC Slovan Liberec | Spielbericht: Liberec - Teplice 1:3
Menu Mehr x x

přát., Mittwoch 13.7.2011, MODRÁ
Liberec Liberec
1:3
(0:2)
TepliceTeplice
Liberec:
1. poločas: Bičík - Gebre Selassie, Karišik, Polák, Fleišman - Dočkal, Bosančić, Janů, Breznaník - Štajner, Rabušic.
2. poločas: Hauzr - Gebre Selassie, Nezmar, Karišik, Fleišman - Diviš, Dočkal, Janů (62. Krystan), Breznaník - Štajner, Rabušic (62. Moustapha).
Teplice: Slavík - Siva, Lukáš (46. Hošek), Smejkal, Rosa (80. Pícha) - Matula, Ljevakovič (46. Čajič), Vachoušek (60. Kalivoda)- Stožický (46. Krátký), Mahmutovič (55. Melunovič), Guarino (46. Vůch).
Branky: 87. z pen. Štajner - 28. Stožický, 35. Mahmutovič, 80. Melunovič. ŽK: 42. Ljevakovič (TEP).

Report

Slovan byl od úvodních minut aktivnějším týmem a svého soupeře prvních 20 minut k ničemu nepustil. Své šance ale hráči Liberce nedokázali využít. V 10. minutě hlavičkoval v dobré pozici mimo tyče Polák. Ve 12. minutě přihrával z levé strany Rabušic, Bosančić míč pustil za sebe na zcela volného Dočkala. Brankář si s jeho střelou ale poradil.

V 18. minutě kopal přímý kop Štajner. Do zdi si stoupl Breznaník, v pravou chvíli uhnul, brankář se ale překvapit nenechal. Ve 20. minutě poprvé zahrozily Teplice. Polák ale dokázal nebezpečnou hlavičku z malého vápna odkopnout do bezpečí.

Ve 22. minutě parádně napřáhl Fleišman. Brankář Teplic se pověsil do vzduchu a míč vyrazil na roh.

Ve 29. minutě se hráčům trenéra Rady povedl parádní brejk, který gólově zakončil Stožický - 0:1. Ve 35. minutě přišel další smrtelný brejk, na jeho konci byl tentokrát Mahmutovič - 0:2.

Ve 36. minutě kombinoval dobře Slovan, akci zakončil Janů střelou těsně mimo. Slovan byl lepším týmem, Teplice si však počínaly dokonale při přechodu do útoku a byly efektivní.

Ve 49. minutě napřáhl k dobré střele Breznaník, mířil vedle. Podobně se dařilo i Fleišmanovi, který zkoušel střelecké štěstí v 55. minutě. To teplický Matula mířil přesněji, ale Hauzr byl připravený.

V 60. minutě kopal přímý kop Štajner, Dočkal hlavičkoval mimo. V 67. minutě musel do akce opět Hauzr, s hlavičkou jednoho z teplických hráčů si ale poradil. O dvě minuty později byl v dobré pozici opět Dočkal, branku těsně minul.

V 73. minutě vytvořil Slovan před brankou Teplic střelnici. Obránci ve žlutém střely obětavě blokovali, a když prošla tak byl připravený brankář. V 79. minutě poslal Dočkal do šance Štajnera. Toho sice od míče odstavil obránce, dostal se k němu ale Diviš, který v gólové šanci mířil těsně vedle.

V 80. minutě platilo staré pravidlo "nedáš-dostaneš". Opět to bylo po rychlé akci, kdy se před Hauzrem zjevil Melunovič, který přidal třetí gól - 0:3.

V 81. minutě kopal Štajner roh. K odraženému míči se dostal Diviš a poslal balón pod břevno, odkud míč vytlačila ruka golmana.

V 85. minutě mohli hráči Liberce hodit v souboji s brankářem Slavíkem do pomyslného ringu ručník. Brankář Teplic byl rozhodnutý, že gól nedostane a potvrdil to neskutečným zákrokem proti gólové střele Breznaníka. Ten jen nechápavě kroutil hlavou.

O čisté konto nakonec Slavík přišel. To, když jeho spoluhráč fauloval ve vápně a Štajner v 87. minutě s přehledem proměnil pokutový kop - 1:3.


Hauptsponsor
Preciosa
Hauptpartner
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Andere Partner
Pneu Hnídek Vavruška Hanke
Medienpartner
eFotbal Hitrádio Contact